İki cihaz arasında hangisi alınır?

dostum bence cihazların arasında kalmanı gerektirecek bir şey yok eğer oyun istiyorsan monsteri alabilirsin lenovo 60 hz 8 ram monster 165 hz 16 ram ve oyun kısmında işlemci olarak intel daha işini görür ama yok günlük yaşam istiyorum falan dersen lenovo al amd ryzen oda

Lol u bu her iki laptoptada oynarsın fakat önemli olan render kısmı.Büyük ihtimalle mimarlıkla alakalı bir şey yapıyorsun yada çizim işleri.Monster notebook daha yakın geliyor.Ama benim tavsiyem daha iyi pcler bulabilirsin.Eğer laptop zorunlu değilse masaüstü öneririm.

Lenovo'nun işlemcisi daha iyi tek artısı bu gibi görünüyor. Ben şahsen monster alırdım.

Bütçeniz bu aralıkta mı? Huma almanızı önermem çünkü kasası ısınmaya elverişli.
Max 11k
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Lol u bu her iki laptoptada oynarsın fakat önemli olan render kısmı.Büyük ihtimalle mimarlıkla alakalı bir şey yapıyorsun yada çizim işleri.Monster notebook daha yakın geliyor.Ama benim tavsiyem daha iyi pcler bulabilirsin.Eğer laptop zorunlu değilse masaüstü öneririm
Genel olarak Adobe programlarını kullanmak için alacağım. Bu cihazlarda sıkıntısız şekilde kullanabilir miyim Adobe programlarını?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,189
Üyeler
192,636
Son üye
revexserv
Geri