konu dışı ama 80+ bronze vb. neye göre veriliyorAldığınız ram in mhz ve cl değerleri birbiriyle aynı olmalı değilse hangi belleğiniz düşük performanslı ise aldığınız yeni ram de o performansın üzerine çıkamaz ayrıca bellekler arasındaki uyumsuzluk olduğu için özellikle oyunlarda fps drop olarak size geri döner.
mesaj yazmayakonu dışı ama 80+ bronze vb. neye göre veriliyor
fps drop olurSoru belli
Olmuyor amafps drop olur
CL değerleri ve voltaj değerleri aynıAldığınız ram in mhz ve cl değerleri birbiriyle aynı olmalı değilse hangi belleğiniz düşük performanslı ise aldığınız yeni ram de o performansın üzerine çıkamaz ayrıca bellekler arasındaki uyumsuzluk olduğu için özellikle oyunlarda fps drop olarak size geri döner.
hangi oyunları oynuyorsun eğerki 8gb ı geçen bir oyun oynuyorsan drop olurOlmuyor ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
CL değerleri ve voltaj değerleri aynı
CS:GO yüklü bir tek onda denedim sorun olmadı .hangi oyunları oynuyorsun eğerki 8gb ı geçen bir oyun oynuyorsan drop olur
Evet onda izlemiştim farklı mhz farklı marka ve farklı cl değerleri olan ramleri takıp test etmişti ve problem olmamıştı .Galiba böyle bir video DA youtube'da vardı. Başka kanal da olabilir.
onda zaten bir şey olmaz böyle 8 gb ı geçen oynularda dene mesela rust ta falanCS:GO yüklü bir tek onda denedim sorun olmadı .
uyumsuz olma ihtimali yüksekSoru belli
@crazyreign bunun garantisi yok görüşünü savunuyor. Elinizdeki Rami satıp set halinde alın diyor genelde.CS:GO yüklü bir tek onda denedim sorun olmadı .
Evet onda izlemiştim farklı mhz farklı marka ve farklı cl değerleri olan ramleri takıp test etmişti ve problem olmamıştı .
şans işi hocam tamamen onda sorun olmadı diye sendede olmayacak diye bir şey yokCS:GO yüklü bir tek onda denedim sorun olmadı .
Evet onda izlemiştim farklı mhz farklı marka ve farklı cl değerleri olan ramleri takıp test etmişti ve problem olmamıştı .