sıkıntı yok hocam bazen cümleleri tamamlamak gerekiyormuş işte3e sıfır yenmişiz o zaman xd yanlış anlamışım kusura bakmay
sıkıntı yok hocam bazen cümleleri tamamlamak gerekiyormuş işte3e sıfır yenmişiz o zaman xd yanlış anlamışım kusura bakmay
DDR4 değil mi?Önerdiğiniz bir ram var mı peki
Ben arkadasin sorusunu çalışır mı çalışmaz mı diye anladım o yüzden böyle yanlış anlaşılma oldusıkıntı yok hocam bazen cümleleri tamamlamak gerekiyormuş işte
Aga ne kadar aynı özellikleri tuttursan bile çipler farklı geleceği için uyumsuzluk problemleri yaratıp sistemi patlatma orasılığı varbiriniz olur diyor biriniz olmaz diyor. kafam karıştı biraz daha detay verebilir misiniz lütfen ?
evet ddr4DDR4 değil mi?
uyumlu olanevet ddr4
Peki birisi 8gb diğeri 16 gb taksam. Yani toplam 24 gb ram olsa ne olur bir problem yaşatır mıuyumlu olan
yani sadece bu var aynı özellikte. buna vereceğin parayı zaten bunu alabiliyorsun: https://www.hepsiburada.com/gskill-...p-HBV00000HTMPI?magaza=Hepsiburada&wt_pc=epey
hem 8 GB kâr hemde 200 MHz daha fazla
Ben arkadasin sorusunu çalışır mı çalışmaz mı diye anladım o yüzden böyle yanlış anlaşılma oldu
sıkıntı yok hocam bazen cümleleri tamamlamak gerekiyormuş işte
Niye yaşatsın hocam rahat rahat kullanırsınızPeki birisi 8gb diğeri 16 gb taksam. Yani toplam 24 gb ram olsa ne olur bir problem yaşatır mı
daha iyi olurPeki birisi 8gb diğeri 16 gb taksam. Yani toplam 24 gb ram olsa ne olur bir problem yaşatır mı
daha iyi olur
cl15 bulmakta zorlanıyorum. Cl16 alsam sıkıntı çıkar mıNiye yaşatsın hocam rahat rahat kullanırsınız