Öneri İki işlemcinin arasında kaldım ve kule tipi soğutur mu

Hunters

80+
Reaksiyon skoru
0
Öncelikle selam herkese Amd ryzen 7 5700x yoksa amd ryzen 5 5600x ikisi arasında kaldım intelden amd geçmek istiyorum arasında 2 bin gibi bir Mevla oynuyor ikisinin arasında çok bir fark yok gibi araştırdımda çekirdek farkı ve ghz farkı var iki işlemciyide sağlam bir kule tipi soğutucu ile soğutmayı düşünüyorum soğuturmu Anakart seçimim gıgabyte A520M K 2V kullanacağım

Öncelikle selam herkese Amd ryzen 7 5700x yoksa amd ryzen 5 5600x ikisi arasında kaldım intelden amd geçmek istiyorum arasında 2 bin gibi bir Mevla oynuyor ikisinin arasında çok bir fark yok gibi araştırdımda çekirdek farkı ve ghz farkı var iki işlemciyide sağlam bir kule tipi soğutucu ile soğutmayı düşünüyorum soğuturmu Anakart seçimim gıgabyte A520M K 2V kullanacağım
Soğutucu soğutur o sorun olmaz 5600x gayet iyi gider bütçevarsada 5700x3d yenur

İşlemciyi sıfır alma ikinci el garantili al

sağlam bi kule tipi rahat rahat soğutur ancak o 2 işlemci arasından değilde düz r5 5600'ü tercih ederim(5700x ve 5600x'lerden daha f/p)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,917
Üyeler
183,918
Son üye
Berat.zeze
Geri