İki kasa arasındaki fark nedir?

Hocam peki ürünün başlığında PSU lu olan modelde RGB yazıp diğerinde argb yazmasına ne diyorsunuz beni kuşkulandıran o oldu
Kutudan rgb splitter kablo çıkacak onu anakartınıza bağlayın sonra da kasayı ona böylece rgbyi yazılımdan kontrol edebilirsiniz.

Hocam peki ürünün başlığında PSU lu olan modelde RGB yazıp diğerinde argb yazmasına ne diyorsunuz beni kuşkulandıran o oldu
Vatanın kullandığı mor resmin geldiği yer

1591189383952.webp

Hocam ürünün başlıklarında birinin RGB diğernin argb yazmış bende onu anlayamadım aslında
Vatanın koyduğu başlık kafanızı karıştırmasın cmnin sitesinde rgb control detayları yazıyor ve daha bir çok detay da orada bu seviyede bir kasanın rgbnin renkleri değiştirilemez olsaydı olay olurdu.

Vatanın koyduğu başlık kafanızı karıştırmasın cmnin sitesinde RGB control detayları yazıyor ve daha bir çok detay da orada bu seviyede bir kasanın rgbnin renkleri değiştirilemez olsaydı olay olurdu.
Teşekkürler hocam☺ o zaman PSU suz 1200₺ olan kasa için 1500₺ PSU lu fiyat gayet iyi sanırım

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Arkadaşlar RGB 750w PSU’lu modeli var birde PSU’lu bulamadığım argb model var farkı nedir ?

bu arada bu kasa yerine airhawk öneririm daha iyi bir kasa ve F/P her konuda iyi denebilir ama daha kaliteli ve büyük olan battlecrusier de olabilir bu kasa ile aynı fiyat sayılır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,189
Üyeler
192,636
Son üye
revexserv
Geri