Neler Yeni

İKİ KATLI EVDE İNTERNET SORUNU

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
Ev iki katlı alt katta internet var dakat pinglenme olmasın diye ben kendime internet alacağım benim odam üst katta fakat internet girişi yok nasıl hallederim interneti alsam sonradan kopmalar felan olur mu aşağı kattaki turk telekom ben milenicom veya turknet almayi düşünüyorum nasıl hallederim

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ev iki katlı alt katta internet var dakat pinglenme olmasın diye ben kendime internet alacağım benim odam üst katta fakat internet girişi yok nasıl hallederim interneti alsam sonradan kopmalar felan olur mu aşağı kattaki turk telekom ben milenicom veya turknet almayi düşünüyorum nasıl hallederim
Genelde böyle şeylere izin vermiyorlar ama şansını dene.

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genelde böyle şeylere izin vermiyorlar ama şansını dene.
niye ki kendime internet alacam sadece ben kullanacam yoksa ping deli artıyor biri internete girse 120 130 ping sadece ben olunca 75 80 pinglerde geziyor yani çözemezsem sıkıntı olur benim için internet sağlayıcıları mı aramam gerek bunun için

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Al kattaki modemden 2. Kattaki modeme internet çek.
İki modemi birbirine bagalama diye arat bulursun.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
niye ki kendime internet alacam sadece ben kullanacam yoksa ping deli artıyor biri internete girse 120 130 ping sadece ben olunca 75 80 pinglerde geziyor yani çözemezsem sıkıntı olur benim için internet sağlayıcıları mı aramam gerek bunun için
her daire için 1 port veriyorlar, 1 porttan 2 internet alırsan kalitesiz olur diye tahmin ediyorum. ben çok bilgili değilim @alpolojix / Leroxy yardımcı olur.

• Beğen
Reaksiyonlar: Salu

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
Al kattaki modemden 2. Kattaki modeme internet çek.
İki modemi birbirine bagalama diye arat bulursun.
Yani ayrı modem alamıyor muyum ? başka internet sağlayıcısı başka modem
Mesaj otomatik birleştirildi:

her daire için 1 port veriyorlar, 1 porttan 2 internet alırsan kalitesiz olur diye tahmin ediyorum. ben çok bilgili değilim @alpolojix / Leroxy yardımcı olur.
Peki altkattaki internetin megabitini arttırsam mesela 50 megabit veya üstü yapsam 2 3 kişi internete girince ping çok artar mı online oyunda

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Yani ayrı modem alamıyor muyum ? başka internet sağlayıcısı başka modem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki altkattaki internetin megabitini arttırsam mesela 50 megabit veya üstü yapsam 2 3 kişi internete girince ping çok artar mı online oyunda
muhtemelen artar, pingin hız ile çokta alakası yok. daha çok altyapı ile alakalı. mesela adsl veya vdsl altyapıdaysanız fiber varsa fiber geçin ancak öyle düşebilir. o da kesin değil ama düşme olasılığı yüksek.

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
muhtemelen artar, pingin hız ile çokta alakası yok. daha çok altyapı ile alakalı. mesela adsl veya vdsl altyapıdaysanız fiber varsa fiber geçin ancak öyle düşebilir. o da kesin değil ama düşme olasılığı yüksek.
fiber altyapı yok maalesef o zaman iş yaş :*( sagol

Farway

80+ Silver
Port girişi ayrı daire olarak gözükmüyorsa vermezler.
Süperbox deneyebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,971
Üyeler
168,067
Son üye
Caner7.
Top Bottom