Neler Yeni

İki laptoptan hangisi

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,073
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Ben tam olarak anlamadım kullanım amacı nedir?
Kullanım amacı hem günlük işler hemde yazılım için(oyun tasarımı vesaire değil metin tabanlı donanımsal bi güce ihtiyaç yok ekran kartı yönünden) Toplantılarda , ofiste ve etkinliklerde kullanılıcak genel olarak.

EsdeathSama

80+ Bronze
Mac oyun hariç her yönüyle windows-linux laptoplardan daha iyi. Asla üzmez sessizliği, hafifliği, sorunsuz yazılım ve donanımıyla fazla fazla işinizi görür.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Kullanım amacı hem günlük işler hemde yazılım için(oyun tasarımı vesaire değil metin tabanlı donanımsal bi güce ihtiyaç yok ekran kartı yönünden) Toplantılarda , ofiste ve etkinliklerde kullanılıcak genel olarak.
Macbook alın tavsiyem pro modellerde ama AIR de işinizi görebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mac oyun hariç her yönüyle windows-linux laptoplardan daha iyi. Asla üzmez sessizliği, hafifliği, sorunsuz yazılım ve donanımıyla fazla fazla işinizi görür.
Windows çok sorunlu bir işletim sistemi zaten microsoft kendi elleri ile kötüleştiriyor windowsu ama bir gerçek ki Windows olmasaydı bilgisayarlar bu kadar yaygınlaşmazdı.

Mac de oyun oynayınca gene fark ediyor windowsun ne kadar berbat bir işletim sistemi olduğunu kanıtlıyor Hitman gibi bir oyunda windows 17 GB kullanımları bulur iken MacOS da bu sadece 6-7 GB arası boşda söylememe gerek yok 1-2 GB belki Windows da hayvani sayılara ulaşıyor 8 in altında kullanabilen yok herhalde windowsu.

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,073
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Macbook alın tavsiyem pro modellerde ama AIR de işinizi görebilir.

Windows çok sorunlu bir işletim sistemi zaten microsoft kendi elleri ile kötüleştiriyor windowsu ama bir gerçek ki Windows olmasaydı bilgisayarlar bu kadar yaygınlaşmazdı.

Mac de oyun oynayınca gene fark ediyor windowsun ne kadar berbat bir işletim sistemi olduğunu kanıtlıyor Hitman gibi bir oyunda windows 17 GB kullanımları bulur iken MacOS da bu sadece 6-7 GB arası boşda söylememe gerek yok 1-2 GB belki Windows da hayvani sayılara ulaşıyor 8 in altında kullanabilen yok herhalde windowsu.
Doğru ve güzel tespit hocam teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,466
Üyeler
159,012
Son üye
holyjohan
Top Bottom