Asus zenbook s14 vs Macbook air m3

Rotangar

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,088
Asus avantajları 3k 120hz dokunmatik oled panel
32gb 8400mhz hzıında ramler
Ultra 7 2. nesil
16gb vrame sahip intel arc graphic
1.2kg uzun pil ömrü

Kısaca böyle
Macbook air m3 16gb ram modeli siz olsanız hangisini tercih ederdiniz , neden?

Hocam laptopta ne yapmayı planlıyorsunuz? Asus kağıt üstünde çok iyi duruyor, şahsen apple ekosistemim falan da olmadığı için macin benim için pek bir artısı olmaz mesela.

Hocam laptopta ne yapmayı planlıyorsunuz? Asus kağıt üstünde çok iyi duruyor, şahsen apple ekosistemim falan da olmadığı için macin benim için pek bir artısı olmaz mesela.
Hocam bende ux3405 modeli vardi ultra 7 ilk nesilli onun yerine alacagim bunuda bende suan asustan yanayim birazdan gidip alacagim sizce hangisi bende s24 ultra kullaniyorum ve applein hicbir urununu kullanmiyorum.Ekosistem konusunda haklisiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazılımla ugrasiyorum

Bence bunu alın hem işlemci gücü hem pil ömrü açısından Intel Core Ultra'lardan daha iyi, hem de prizde ekran kartını da kullanırsınız.

Bence bunu alın hem işlemci gücü hem pil ömrü açısından Intel Core Ultra'lardan daha iyi, hem de prizde ekran kartını da kullanırsınız.

Hocam baska alternatiflerim yok ne yazikki soruda sordugum iki laptoptan birini secmek zorundyaim sizce hangisi

Hocam baska alternatiflerim yok ne yazikki soruda sordugum iki laptoptan birini secmek zorundyaim sizce hangisi
Apple daha iyi yazılımda, ben olsam apple alırdım, o fiyata Intel Core Ultra almak istemem şahsen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,607
Üyeler
186,080
Son üye
iremerdem
Geri