Neler Yeni

İki Monitör Arasında Kaldım Siz Ne Önerirsiniz

Shuncy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
596
İsim
Ramazan Utku Karahüyük
2 tercih etmeni tavsiye ederim

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844

Ruesta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kadir Can Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
VA panel daha mı kötü ?

utkuversus

80+ Bronze

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
İkisi arasında kaldım FPS oyunlar oynuyorum genelde. Overwatch ve CoD gibi.

MSI MAG271R VA panel mi ? 1799TL

Asus VG278QF TN PANEL mi ? 1699TL
İki cihazda, hangisini satın alırsan al aklın kalmayacak türden. Ama burada ne için kullanacaksın ben sadece oyun oynayacağım diyorsan, 0.5ms tepki süreri ve TN'in en düşük ghostinge sahip olasıyla Asus alman daha iyi. Ama yok oyunda oynayacağım iyi bir oyun performansı olsun arada film de izlerim youtube da takılırım o kadar da oyun delisi değilim dersen MSI 1MS VA panele sahip olanı almanı öneririm VA panel renk açısından TN'den üstündür ama ghosting olarak TN kadar başarılı değil buna göre tercihlerini yapmalısın

Her iki ürüne bakarsak ASUS daha iyi parlaklık oranı yüksek 400 cd/m2 bu ne kadar yüksek oran olursa o kadar iyi olacaktır ben ASUS derim.

GRaFiCieR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa Vahdettin KOCA
Daha iyi bir netice için muhakkak 2 panel arasındaki farkları araştırmalısın. Nihayetinde panel üreticisi olan firma sayısı belirli. Abdullah üstadın söylediği gibi kullanım amacına göre değişiklik gösterecektir. Muhtemelen ev kullanıcısısınız. Ve amacınız oyun evreninde kaybolmak değil. Bu durumu göz önünde bulundurarak VA paneli ilk sıraya koyabilirsiniz... Yine tabii ki tercih sizin, karar sizin...

Top Bottom