Neler Yeni

İki monitörü tek monitör gibi kullanabilir miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Melih Mergen
Merhaba. Soru aslında biraz komplike bir soru. 2 adet monitörüm var çift ekran kullanıyorum hali hazırda. Sorumu bir örnekle açıklamak istiyorum. Örneğim EA FC oynamak istiyorum ama sadece bir ekranda görünmesin iki ekranda bütün sahayı görmek istiyorum. Böyle bir ayar ya da uygulama var mı? Tamamen fantezi amaçlı bu durum.

Mbgider

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mbgider
Yapabilirsin iki kontörün boyutu ve inç i aynı ise yoksa görüntü kaybı yaşayabilirsin diye biliyorum

CannPolat

80+
Merhaba. Soru aslında biraz komplike bir soru. 2 adet monitörüm var çift ekran kullanıyorum hali hazırda. Sorumu bir örnekle açıklamak istiyorum. Örneğim EA FC oynamak istiyorum ama sadece bir ekranda görünmesin iki ekranda bütün sahayı görmek istiyorum. Böyle bir ayar ya da uygulama var mı? Tamamen fantezi amaçlı bu durum.
Görev çubuğuna sağ tıklayıp görev çubuğu ayarlarına girdiğinizde Taskbar Behaviors tıklayın. (İngilizce kullanıyorum. En alttaki seçenek.)
1659269814055.png

Daha sonra biraz aşağıda bulunan "Görev çubuğunu tüm ekranlarda göster (Show my Taskbar on all displays)" seçeneğini kapatın.
1659269916001.png

Top Bottom