Iki mouse arasında kaldım

2 gündür kullanıyorum mükemmel mouse
X1 pro min adam akıllı ona da alacak bütçem yok ve ayrıca iade koşulları ve taksit çok kısıtlı veya yok wraith'ten ürün almak kumar gibi bir şey

Hocam konuyu mouse için mi yukarı taşıyorsunuz kulaklık bulamadığınız için mi?

Her ikisi hocam çok kararsızım
Hocam ben de mouse için 2k bütçe ayırdım Mchose A5 Ultra ya da ATK A9 Plus bakıyorum. A5 Ultra özellikleri daha iyi ama elime küçük gelir mi diye emin olamadım. Size de 3000tl bütçede A7 Ultra ya da Scyrox önerebilirim. Scyrox bataryasının oyun modunda hızlı bittiğiyle alakalı bir iki yazı görmüştüm, batarya konusunda A7 Ultra daha memnun eder. Birisi 250mAh birisi 500mAh.

Hocam ben de mouse için 2k bütçe ayırdım Mchose A5 Ultra ya da ATK A9 Plus bakıyorum. A5 Ultra özellikleri daha iyi ama elime küçük gelir mi diye emin olamadım. Size de 3000tl bütçede A7 Ultra ya da Scyrox önerebilirim. Scyrox bataryasının oyun modunda hızlı bittiğiyle alakalı bir iki yazı görmüştüm, batarya konusunda A7 Ultra daha memnun eder. Birisi 250mAh birisi 500mAh.
sağolun hocam tavsiyeniz için a5 paw3395 kullanıyor a7 3950 kullanıyor sensörlerde fark ne kadar bilmiyorum çok bir fark yoktur kulaklık olarak yine mchose v9 pro'yu tercih edeceğim muhtemelen. mchose mcu olarak realtek kullanıyor realtek ses sistemlerinde oldukça başarılı bir firma, muhtemelen mcu sektöründe de başarılıdırlar atk a9 bilmediğim bir mcu kullanıyor a5 ile aynı sensör 800 mAh pili var fiyat olsun özellik olsun bu sebepten ötürü çok çok kararsızım ancak aşırı bir farklar oluşacağını sanmıyorum aralarında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,381
Üyeler
183,109
Son üye
Hayber
Geri