- Reaksiyon skoru
- 4,552
genellikle 5-6 fps fark oluyo ama bazı oyunlarda 2070 daha performanslı battıfıeld yada tomb raider gibi oyunlarda karar size kalmışTeşekürler 2060 super ler 2070 arasında çok fark var mı
genellikle 5-6 fps fark oluyo ama bazı oyunlarda 2070 daha performanslı battıfıeld yada tomb raider gibi oyunlarda karar size kalmışTeşekürler 2060 super ler 2070 arasında çok fark var mı
Siz pc lerden hangisini öneriyorsunuzgenellikle 5-6 fps fark oluyo ama bazı oyunlarda 2070 daha performanslı battıfıeld yada tomb raider gibi oyunlarda karar size kalmış
2 işlemcinin farkına biraz bakıp geliyorumSiz pc lerden hangisini öneriyorsunuz
render işleri veya yayın açmayı düşünüyomusnuzSiz pc lerden hangisini öneriyorsunuz
evet gayet güvenilir ve performanslı bir markadırEkran kartının markası galax diye bir marka? Hiç duymadım onu açıklayabilen var mı?
Hayır ama güncel oyunlar oynıyıcagımrender işleri veya yayın açmayı düşünüyomusnuz
ben ryzen 7 sistemi seçerdimSiz pc lerden hangisini öneriyorsunuz
Teşekkürlerben ryzen 7 sistemi seçerdim
bence hemen karar vermeyin biraz daha araştırın belki daha güzel donanımlı kasalarda olabilir birden donanım arşivi kasa da toplayabilir güzel indirimli her şey olabilirHayır ama güncel oyunlar oynıyıcagım
Galax çok iyi bi marka özellikle soğutucu konusunda.Ekran kartının markası galax diye bir marka? Hiç duymadım onu açıklayabilen var mı?
bence hemen karar vermeyin biraz daha araştırın belki daha güzel donanımlı kasalarda olabilir birden donanım arşivi kasa da toplayabilir güzel indirimli her şey olabilir