istedigim uzun süre götürmesi zaten bu yüzden asıl niyetim rtx zorlamak ama olmassa yedek planım rx5600xt li almakbence boşver oc yapmana gerek yok bilmiyosan zaten hiç kucalama inteli al geç uzun süre götürecektir seni zaten
neden ki 650w ?bu psu 1650s veya rx 5500xt kullanılsa anlarımda 5600xt bilemedim şimdi
markası çok iyi değilde elektrik kesintisi yoksa senin orda bişey olmazistedigim uzun süre götürmesi zaten bu yüzden asıl niyetim rtx zorlamak ama olmassa yedek planım rx5600xt li almak
Mesaj otomatik birleştirildi:
neden ki 650w ?
o psu korumaları yok iç mimarisi çok eski 2012-2013'den kalma diye biliyorumistedigim uzun süre götürmesi zaten bu yüzden asıl niyetim rtx zorlamak ama olmassa yedek planım rx5600xt li almak
neden ki 650w ?
kesinti nadir olur heryer kadar işte bakım vs zamanları, onun dısında uygulamanın adını söyler misiniz bencede aslında aralarında 1000tl fark var rx alırım kendimi zorlucama bu da 5-6 sene götürür heralde beni illa her oyunu ultrada oynamama gerek yokmarkası çok iyi değilde elektrik kesintisi yoksa senin orda bişey olmaz
2060 lada rtx zorlamak çok mantıklı değil hem amd nin de rtx benzeri bir uygulaması var ama her oyunda yok 1 seneye tüm oyunlarda görürüz onuda
6300 tl ye 1660 s ryzen 5 3600 corsair rgb kasa 550w var sırf psu ve kasa icin bunu almak mantıklı gelmedio psu korumaları yok iç mimarisi çok eski 2012-2013'den kalma diye biliyorum
knk amd çoklu işlemlerde daha iyi ama sadece oyun oynicaksan intel al daha ucuz ama sen diyosanki benim yanda köşede fazlada param var o zaman amd al tabi ama ben yayın filan da açıcam diyosan tabi amd alman daha mantıklıvsBLADE-3600 / AMD Ryzen 5 3600 / ASUS ROG STRIX RX 5600 XT T6G / 16GB RAM / 500GB NVMe M.2 SSD Gaming Bilgisayar
BLADE-3600 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD Ryzen 5 3600 6 çekirdekli işlemci, ASUS ROG STRIX RX 5600 XT ekran kartı, Asus B450 Anakart, 16GB DR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı...www.gaming.gen.tr
fiyatı dahil karsılastırın lütfen birini almak istiyorum aklımda 2 tane de rtx sistem var onları sonra konu acıcamNOVA-5600XT / Intel Core i5-10400F / ASUS TUF 3 RX 5600 XT 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
NOVA-5600XT oyuncu bilgisayarı Intel i5 10400F ve ASUS RX6500 XT ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
önemli degil anladım sıkıntı olmaz heralde dedigim gibi artık fiyatlar malum yanlıs zamanda alıyorum ama ne kadar gec o kadar kötü, uzun süre idare etmesi derdindeyimhocam uygulamanın adı yok bu bir proje bazı oyunlarda görürsünüz zaten rtx gibi bir seçenek var 1 sene içindede tüm oyunlara gelmesi planlanıyormuş diye biliyorum kesinlik belirtemem ama
o zaman inteli seçmeni öneririm.asıl istedigim sistem ryzen 5 3600 rtx 2060 idi ama malum bişeyler oldu fiyatlar tepetaklak aynı fiyata rx alıcaz ya da zorlayıp diger sistemleri de bi sonraki konuda acıcam
sadece oyun hocam bi de internetten belki bişeyler ama render ve yayın yok