İki Saatte 60 DA-SİSTEM Satıldı! COD: Modern Warfare Kodları Tükendi!

Biz soruya cevap araken gitti Hediye. bari kasayı alabilsek.
Kasayı almayı düşünüyorum lakin birkaç sorum olacak. Ben kasa da RGB görüntüsü istiyorum. Anakart destekliyor mu bulamadım. Desteklemiyorsa destekleyen hangi anakartla özelleştirmem gerekıyor.
Bütceyi 200-300 daha artırmak istesek neye yükseltme yapalım.
Şimdiden teşekkürler.

Form içinde emeği geçenlere teşekkür ederim.
Hocam videoda o kadar açıklanmış anakartta desteği yok ancak kasanın yanında gelen kontrolcüyle kontrol edilebiliyor diye.

Hocam videoda o kadar açıklanmış anakartta desteği yok ancak kasanın yanında gelen kontrolcüyle kontrol edilebiliyor diye.
Yanlış degilsem video da ARGB desteği yok deniyor. RGB var mı diye sordum çünkü ram için istiyorum.

Böyle bir sisteme balon diyenler düşünsün artık :)

Biz soruya cevap araken gitti Hediye. bari kasayı alabilsek.
Kasayı almayı düşünüyorum lakin birkaç sorum olacak. Ben kasa da RGB görüntüsü istiyorum. Anakart destekliyor mu bulamadım. Desteklemiyorsa destekleyen hangi anakartla özelleştirmem gerekıyor.
Bütceyi 200-300 daha artırmak istesek neye yükseltme yapalım.
Şimdiden teşekkürler.

Form içinde emeği geçenlere teşekkür ederim.
Abdullah da video da söyledi anakart rgb desteklemiyor. kasanın fanlarıda rgb ve kasanın kendi kontrolcüsüne bağlamış

Okadar param olsa hiç düşünmem gözüm kapalı alırdım ama okadar yok yaza doğru çıkan sistemleri bekliyorum çekiliştende bi ürün çıkarsa çok güzel olur ;)

3000TL bandında sistem bekleyenler seri üzgün

Meslek sahibi olup para kazandım hemen alırım ama daha okul bitmedi

Bu sistem olmuş sanki. Stok arttırılması gerekmektedir. Daha çok satar. Başarılar.

Geri