Neler Yeni

Yardım İki seçenekten hangisini tercih edersiniz ? (Lütfen oy verin)

HANGİSİ ?

• Q-CODE BULUNAN SİYAH ANAKART + SİYAH SİSTEM

Oylar: 7 29.2%
  • Q-CODE BULUNMAYAN BEYAZ ANAKART + BEYAZ SİSTEM

Oylar: 17 70.8%

• Oy kullanan toplam üye
    24

medusa1

80+
Seçeceğim anakarta göre sistemi toparlayacam. Q-CODE Hata ledi olan siyah anakartı seçersem sistemi de ona göre full siyah toplayacam. Eğer Q-CODE olmayan beyaz anakartı seçersem de sistem komple beyaz olacak. Sizin vereceğiniz cevaplar benim için çok önemli.

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Seçeceğim anakarta göre sistemi toparlayacam. Q-CODE Hata ledi olan siyah anakartı seçersem sistemi de ona göre full siyah toplayacam. Eğer Q-CODE olmayan beyaz anakartı seçersem de sistem komple beyaz olacak. Sizin vereceğiniz cevaplar benim için çok önemli.

Bi anakart için fazla fiyatlar bence ama beyaz sistem her daim daha şık durur

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Eren Bilal Cihan

Beyaz isteseydim düşünmeden Beyaz alırdım hata ledi karar verirken seçimini çokta etkileyecek bi kritermi bilemedim

medusa1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bi anakart için fazla fiyatlar bence ama beyaz sistem her daim daha şık durur
Fiyat önemli değil hocam sadece Q-CODE konusuna takıldım. Siyah olanda öyle bir özellik var. Fakat beyazda yok. Sizce Q-CODE gereksiz mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyaz isteseydim düşünmeden Beyaz alırdım hata ledi karar verirken seçimini çokta etkileyecek bi kritermi bilemedim
Beyaz istiyorum aslında komple sistemi. Fakat Q-CODE konusuna baya kafam takıldı. Hayat kurtarıcı bir şeyse siyah toplayacam yani.

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Eren Bilal Cihan
Fiyat önemli değil hocam sadece Q-CODE konusuna takıldım. Siyah olanda öyle bir özellik var. Fakat beyazda yok. Sizce Q-CODE gereksiz mi ?
Gereksiz değil fakat çokta önemli değil hangi renk istiyorsanız onu alın

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyaz istiyorum aslında komple sistemi. Fakat Q-CODE konusuna baya kafam takıldı. Hayat kurtarıcı bir şeyse siyah toplayacam yani.
Benim kartta o özellik yok diye kimse ağlamaz hocam beyaz alın ama şunu bilin beyaz setup dizmek daha masraflı oluyor

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
519
İsim
Mehmetcan İvrendi

Bence yani mesela anakartımda Q-code olsa fena olmaz ama sırf onun için fazladan para vermeye yada isteğimi değiştirmeye kesinlikle deymez yani demek istediğim Q-code dediğiniz şey daha çok zaten alacak olacağınız anakart'da varsa he güzel özellikmiş diyecebileceğimiz bı şey yani gidpte sırf Q-code olsun diye fazladan para verip alınacak bir şey değil kesinlikle

Kyuma

80+ Bronze

bembeyaz sistem off

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Furkan
Beyaz candır bende beyaz topluyorum. Kasam morpheus indirimde güzel şeyler denk gelirse alıyorum o şekilde yavaş yavaş topluyorum. Soğutma kasa ssd tamamda diğerlerini alacam ama 9800x3d bekliyorum anakart emin değilim. B serisi yetebilir de b850 istiyom ama çıkmadı daha 😂 b650 tomahawk almıştımda onuda beyaz yapasım var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,648
Üyeler
161,318
Son üye
reisysk
Top Bottom