Neler Yeni

Yardım İki seçenekten hangisini tercih edersiniz ? (Lütfen oy verin)

HANGİSİ ?

• Q-CODE BULUNAN SİYAH ANAKART + SİYAH SİSTEM

Oylar: 7 29.2%
  • Q-CODE BULUNMAYAN BEYAZ ANAKART + BEYAZ SİSTEM

Oylar: 17 70.8%

• Oy kullanan toplam üye
    24

medusa1

80+
Beyaz candır bende beyaz topluyorum. Kasam morpheus indirimde güzel şeyler denk gelirse alıyorum o şekilde yavaş yavaş topluyorum. Soğutma kasa ssd tamamda diğerlerini alacam ama 9800x3d bekliyorum anakart emin değilim. B serisi yetebilir de b850 istiyom ama çıkmadı daha 😂 b650 tomahawk almıştımda onuda beyaz yapasım var
Beyaz renk olarak daha iyi zaten o yüzden beyaz alasım var fakat siyahtada Q-CODE var. Sistemde bir hata yaşadığım zaman sorunun kaynağını bulamamaktan korkuyorum beyaz alırsam.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Furkan
Beyaz renk olarak daha iyi zaten o yüzden beyaz alasım var fakat siyahtada Q-CODE var. Sistemde bir hata yaşadığım zaman sorunun kaynağını bulamamaktan korkuyorum beyaz alırsam.
İllaki burda bilen birisi çıkar hocam. Yani sürekli sorun yaşayacağını sanmam. Eskiden q code mi vardı gereksiz bence. Yani beyazda olsa iyidi ama yok diyede beyaz sistemsen vazgeçmezdim ben olsam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Mehmet Karataş
Seçeceğim anakarta göre sistemi toparlayacam. Q-CODE Hata ledi olan siyah anakartı seçersem sistemi de ona göre full siyah toplayacam. Eğer Q-CODE olmayan beyaz anakartı seçersem de sistem komple beyaz olacak. Sizin vereceğiniz cevaplar benim için çok önemli.

hocam siyah güzel dururur ama beyaz aşkı başkadır beyaz tercihimdir

Top Bottom