Neler Yeni

İki single ram mi yoksa dual kit ram mi almalıyım?

Merhaba, sisteme ram almak üzereyim ancak kafamı kurcalayan bir durum var. 16GB (2 x 8GB) ve iki adet 8GB arasında seçim yapmakta zorlanıyorum. Dual kit fiyatı iki single fiyatından 200 tl daha fazla. Bu farkı vermeye değecek midir?

Sistemim
i5 10400f
MSI B460M Pro

Onurkotlutok05

80+ Gold
Merhaba, sisteme ram almak üzereyim ancak kafamı kurcalayan bir durum var. 16GB (2 x 8GB) ve iki adet 8GB arasında seçim yapmakta zorlanıyorum. Dual kit fiyatı iki single fiyatından 200 TL daha fazla. Bu farkı vermeye değecek midir?

Sistemim
i5 10400f
MSI B460M Pro
aynı ram olduğu sürece sorun olmaz

Avolay

80+ Gold
Bunu alabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Al geç.
30 Tl pahalı oluyor tek tek almaya göre :)

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Bunu alabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

30 TL pahalı oluyor tek tek almaya göre :)
Tek tek alırsan çok az ihtimalle de olsa uymayabiliyor, bu yüzden dual kit öneriyoruz zaten.

Avolay

80+ Gold
Tek tek alırsan çok az ihtimalle de olsa uymayabiliyor, bu yüzden dual kit öneriyoruz zaten.
DDdr ve CL değeri aynı olduktan sonra farklı markaları bile kombin edebiliyorken bu dediğin ilginç geldi , sebebi nedir?

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
DDdr ve CL değeri aynı olduktan sonra farklı markaları bile kombin edebiliyorken bu dediğin ilginç geldi , sebebi nedir?
Dual kit'in içindeki RAM'ler birbirinin tıpatıp aynısıdır, ikizdir. Single kit'te böyle değil durum. Yani benim bildiğim budur.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevaplarınız için teşekkürler, görünüşe göre dual kit alacağım. Şimdilik fiyatlar yüksek görünüyor biraz fırsat kovalamaya çalışacağım.

Top Bottom