Neler Yeni

İki Sistem Arasında Kaldım,Ne Önerirsiniz?

BaksanaBi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ercüment
Merhaba. Vatan bilgisayarda iki sistem arasında kaldım. Biri full MSİ, diğeri karışık. MSİ'de Suprim X 3070Ti mevcut. İşlemcilerde MSİ'de i7 12700 var. Diğerinde ise işlemci i5 12600KF ekran kartı ise Zotac 3080 GAMING TRINTY OC 10GB. Ve Zotac olan daha uygun. Ancak bu Zotac hakkında pek bir şey bulamadım. Nasıl bir markadır, servisi, ısınması, sesi, performansı, garantisi vs. Bilgisi olan yazabilir mi? Alınır mı yoksa alınmaz mı? İleride sorun çıkartır mı? Benim gönlüm full MSİ olan sistemden yana ama bu da kafamı karıştırdı. İnternette Zotac ile ilgili pek fazla detay bulamadım. Belki burada bilgisi olan dostlar vardır. Sistem linkleri;

Full MSİ 38.499 TL

Bu da Zotac 36.904 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
ALTUĞ
Kendin toplasan daha iyi olabilir, 32gb rami ne yapacaksın ? 16 şu anda hayli hayli herşeye yetiyor ( Sonradan 24 yapabilirsin aynı ramden 1 tane daha takıp ). Ayrıca 500gb ssd koymuşlar onun yerine 500gb m2 ve yanına kendi seçimine göre hdd alıp fiyatı baya düşürebilirsin.

BaksanaBi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ercüment
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendin toplasan daha iyi olabilir, 32gb rami ne yapacaksın ? 16 şu anda hayli hayli herşeye yetiyor ( Sonradan 24 yapabilirsin aynı ramden 1 tane daha takıp ). Ayrıca 500gb ssd koymuşlar onun yerine 500gb m2 ve yanına kendi seçimine göre hdd alıp fiyatı baya düşürebilirsin.

O da olabilir. Ama benim esas merak ettiğim bu Zotac markası alınır mı alınmaz mı mevzusu. Kendim toplamasam bile Zotac kartlar uygun fiyatıyla göze çarpıyor. Tercih edilir mi bilemedim.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
O da olabilir. Ama benim esas merak ettiğim bu Zotac markası alınır mı alınmaz mı mevzusu. Kendim toplamasam bile Zotac kartlar uygun fiyatıyla göze çarpıyor. Tercih edilir mi bilemedim.
Alınır tabii ki ama arkadaşın dediği gibi yaparsan cebinde daha fazla para kalır.

BaksanaBi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ercüment
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınır tabii ki ama arkadaşın dediği gibi yaparsan cebinde daha fazla para kalır.
Olmazsa öyle yapacağım zaten şuan bu sistemin stoğunda sıkıntı varmış. En güzeli kendin toplamak. Yine de sormuş olduk başka almayı düşünenler içinde faydalı olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,609
Üyeler
160,715
Son üye
krali7446
Top Bottom