Neler Yeni

İki Sistem Arasında Kaldım RTX3060 vs RX6750XT

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
yunu seren
ben olsam iptal ederim gamebooster gibi markalardan psu alınmaz üstteki sistem daha iyi ama onu da almazdım şahsen 3060ti fp sistem beklerdim 15 ve üzerine çıkabiliyorsunuz sonuçta
ya başlıycam psu laflarınıza ya nerde bi sorun gördün psu da biri laf atıyor ortaya öbürü inanıp yazıyor ne sorun gördün hadi anlat ya bi bize

dextermr

80+
ya başlıycam psu laflarınıza ya nerde bi sorun gördün psu da biri laf atıyor ortaya öbürü inanıp yazıyor ne sorun gördün hadi anlat ya bi bize
niye hiddetlendin bilemiyorum "ben olsam" "şahsen" gibi kelimeleri bilerek koydum oraya ortada bilinen tanınmış markalar varken adama fason marka tercih etme demek için illa sorun mu yaşamam lazım zeki kardeşim?

Sanjex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Yiğit Baytören
fiyat konusunda yorum yapmayacağım ama rekabetci türden fps oyunu oynayacak olursan nvidia ekran kartı almanı tavsiye ederim ben aynı sistemimde 3070 ve 6700xt kullandım valorant cs go gibi oyunlarda nvidia kart ile daha iyi akıcılık aldım fps ler işlemcimden kaynaklı hemen hemen aynıydı ama nvidia kartda anlık tepkimeler daha akıcı ve stabil gibi geldi bana
işlemcim r5 1600af :p

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
yunu seren
niye hiddetlendin bilemiyorum "ben olsam" "şahsen" gibi kelimeleri bilerek koydum oraya ortada bilinen tanınmış markalar varken adama fason marka tercih etme demek için illa sorun mu yaşamam lazım zeki kardeşim?
kardeşim şimdi o psu sağlamsa ve sen gidip karalıyorsan bu adamların hakkına girmiyormusun bi söyle bana şimdi

dextermr

80+
kardeşim şimdi o psu sağlamsa ve sen gidip karalıyorsan bu adamların hakkına girmiyormusun bi söyle bana şimdi
psu ile ilgili bozulur,bozuk gibi bir kelime yazdım mı adam yorum yapın demiş kendi fikrimi belirtiyorum o ürün hakkında, kullanmama gerek yok çünkü ortada fason üretim yapan bir firma var, ben güvenmem diyorum kimseye kilit vurmuyorum ister onu alırsın ister başka bir şey, serbest piyasa istedigime iyi derim istedigime kötü kimsenin hakkına girdiğim de yok karalama yapmıyorum çünkü FİKRİMİ BELİRTİYORUM
Mesaj otomatik birleştirildi:

firmaları ben,sen o düşünmeyecek onlar bizi düşünecek biz tüketiciyiz, sen biraz duygusal yaklaşıyosun sanırım, böyle şeylerde mantık her zaman ön planda olmalı zaten kötü bir ekonomideyiz emin ol iyi ekonomide olsam her markayı alır denerdim ama burda maceraya gerek yok bilinenden şaşmayacaksın

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yılmaz KARAKOÇ
Beyler bu tarz tartışmalara gerek yok dexter kötü bir şey yapmadı adam fikrini belirtti ki haklı da zaten benim konuyu açmamdaki sebepte buydu fikrinizi belirtirsiniz ortada kavgasız bir tartışma ortamı olur bizde bilgili arkadaşlardan faydalanırız yunus tepkini biraz fazla buldum aga

fiyat konusunda yorum yapmayacağım ama rekabetci türden fps oyunu oynayacak olursan nvidia ekran kartı almanı tavsiye ederim ben aynı sistemimde 3070 ve 6700xt kullandım valorant cs go gibi oyunlarda nvidia kart ile daha iyi akıcılık aldım fps ler işlemcimden kaynaklı hemen hemen aynıydı ama nvidia kartda anlık tepkimeler daha akıcı ve stabil gibi geldi bana
işlemcim r5 1600af :p
agam çok fps oyuncusu olduğum söylenemez genelde diğer türlerde oyunlar oynuyorum teşekkür ederim

Sanjex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Yiğit Baytören
Beyler bu tarz tartışmalara gerek yok dexter kötü bir şey yapmadı adam fikrini belirtti ki haklı da zaten benim konuyu açmamdaki sebepte buydu fikrinizi belirtirsiniz ortada kavgasız bir tartışma ortamı olur bizde bilgili arkadaşlardan faydalanırız yunus tepkini biraz fazla buldum aga

agam çok fps oyuncusu olduğum söylenemez genelde diğer türlerde oyunlar oynuyorum teşekkür ederim
o zaman hangisi daha ucuz fiyata daha cok fps veriyorsa ona bak ve almadan önce ekran kartı modellerini global forumlarda araştır kronik sorunları varmı diye uzun vadede yararına olacaktır

mert333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Hüseyin Mert
6750xt sistem harika 3060ti aldım ben iptal edip bunu mu alsam diye düşünmüyorum değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yılmaz KARAKOÇ

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Parça kalitesi süper tek handikap psu…alınır psu çıkartılıp satılır iyi bir marka alınır yola devam edilir 💪

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,715
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom