H H4EK3D 80+ Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 274 Dahası Reaksiyon skoru 78 İsim Emir 13 Şubat 2024 #1 Oyuna güncelleme gelince fark ettim disk yazma hatası diyordu baktım böyle bi şey var az araştırdım ama çözümü bulamadım nasıl düzeltebilirim bunu ? Ekler Screenshot_1.png 33.7 KB · Hit: 37
Oyuna güncelleme gelince fark ettim disk yazma hatası diyordu baktım böyle bi şey var az araştırdım ama çözümü bulamadım nasıl düzeltebilirim bunu ?
KlausM 80+ Silver Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 2,654 13 Şubat 2024 #2 Diski yeni aldın knk ben de sıfır alınca aynı sorunu yaşamıştım biçimlendirme tarzı bir şey yapmıştım basit yani çözümü.
Diski yeni aldın knk ben de sıfır alınca aynı sorunu yaşamıştım biçimlendirme tarzı bir şey yapmıştım basit yani çözümü.
H H4EK3D 80+ Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 274 Dahası Reaksiyon skoru 78 İsim Emir 13 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 KlausM yazmış: Diski yeni aldın knk ben de sıfır alınca aynı sorunu yaşamıştım biçimlendirme tarzı bir şey yapmıştım basit yani çözümü. Devamı için tıklayın... hayır yeni almadım oldu baya
KlausM yazmış: Diski yeni aldın knk ben de sıfır alınca aynı sorunu yaşamıştım biçimlendirme tarzı bir şey yapmıştım basit yani çözümü. Devamı için tıklayın... hayır yeni almadım oldu baya