DeadlyPants
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Son oluru bu knk başka pazarlık olmuyor zorladımdaSorunsuzsa alınır, düz 3k olsa daha da iyi olur.
Son oluru bu knk başka pazarlık olmuyor zorladımdaSorunsuzsa alınır, düz 3k olsa daha da iyi olur.
Test sonuçları normal. Al gitsin güzel kart, XT sini kullanıyorum.Son oluru bu knk başka pazarlık olmuyor zorladımda
Xfx garantisi ne kadar 16.02.2022 tarihinde oksidden alınmış 2 yıldı bunlarda garanti değilmi?Test sonuçları normal. Al gitsin güzel kart, XT sini kullanıyorum.
2 yıl.Xfx garantisi ne kadar 16.02.2022 tarihinde oksidden alınmış 2 yıldı bunlarda garanti değilmi?
2 yıl.
tamam 62 derece ise oyunda 60 ı bile görmez belki ben başka kart alıcaklar için söyledim 70 idael gayet.furmarkta %100 kullandığını bende biliyorumXFX gerek oc gerek uv performansı ile benim çok sevdiğim bir markadır ve 6600 ise çok iyi işler çşıkartmaktadır gönül rahatlığı ile alabilirsin.
Çok saçma becne dediğin çünkü furmark ekran kartının bütün gücünü kullanır yani çoğu kart 70 dereceyi 1 2 dk sonunda geçer bu dediğin biraz saçma geldi
bu veri çok yanıltıcı çünkü asıl kartı test eden şey çözünürllüktyen çok kenar yumuşatma oranı. Yani 8x msaa ile ile 2x arasında çok şey değişir buna dikkat et.