Neler Yeni

İkinci el bilgisayar alınır mı

Mirio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Miraç Can Atabey
Merhabalar ben uzun zamandir bir bilgisyarim olsun istiyorum fakat bir türlü alamıyorum malum fiyatlarda oldukça arttı sıfır sistem almak imkansız gibi oldu saolsun donanım arsivi sistem çıkarıyor ama alamıyorum ikinci el sistem almış olan yada tavsiyede bulunabilecek var mı ?

kare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Recep Furkan Çıraklı
Merhabalar ben uzun zamandir bir bilgisyarim olsun istiyorum fakat bir türlü alamıyorum malum fiyatlarda oldukça arttı sıfır sistem almak imkansız gibi oldu saolsun donanım arsivi sistem çıkarıyor ama alamıyorum ikinci el sistem almış olan yada tavsiyede bulunabilecek var mı ?
Piyasa çok tuzlu eğer almak istiyor isen . Ekran kartı 4 GB Olan modelleri alabilirsin daha ucuza geliyor sistem. İşlemcisi güçlü olup 1650 4gb ekran kartı sistemi güzel fiyatlara bulabilirsin

HoYeon Jung

80+ Gold
İkinci el bilgisayar temiz bulunursa alınır. Tavsiye istemişsiniz de bütçe vs. belirtmemişsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: kare

Mirio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Miraç Can Atabey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Piyasa çok tuzlu eğer almak istiyor isen . Ekran kartı 4 GB Olan modelleri alabilirsin daha ucuza geliyor sistem. İşlemcisi güçlü olup 1650 4gb ekran kartı sistemi güzel fiyatlara bulabilirsin
Bakıyorum da 15k civarı çok fazla pahalı oluyo

COMMANDERR

80+ Bronze
7 k ya vermezler artık 1650 li sistem+ güçlü işlemci olan

kare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Recep Furkan Çıraklı

Mirio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Miraç Can Atabey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet haklsınız sizde ama kuzenime r5 3600 1650 li full sistemi 1 ay önce 7500 Aldım. Hani bu kadar işlemcisi yüksek olmaz r3 3100 gibilerini tercih eder yine uyguna bulabilir
Teşekürler inşallah denk gelir

• Beğen
Reaksiyonlar: kare

MetheFor

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Metehan
Şuanlık ortalama bir bilgisayar almak tam olarak 7 ile 10k arasında. İkinci el olarak biz de çok araştırmalar yaptık daha da ucuzu olsun istiyorsan malesef ki seni uzun süre götürebilecek bir sistem olmuyor. 2.el alacaksan da iyice kontrol edip bilen biriyle test ederek almanda bence sakınca yok. Herkes ihtiyaçları doğrultusunda satmak zorunda da kalabiliyorlar. Umarım güzel bir sistemi bulabilirsin.

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
İkinci el sistemler gördüğüm kadarıyla abartı ve şişik fiyatlar. Parça parça yarısı sıfır yarısı ikinci el gibi bir sistem kurarak daha ucuza getirilebilir diye düşünüyorum.

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Neden alınmasın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sağlık testi fln yaptır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mümkünse git elden al bir yerde dene

rayberk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
ayberk ateş
Bugünlerde dolandırıcılar çok fazla. 2. el pc alabilirsiniz fakat satıcı konusunda seçici olun. Bilgisayarı kargolatıcam diyip en başta para isiyorsa uzak durun derim. Benim bir arkadaşım bu hataya düştü ve dolandırıldı.

Top Bottom