BugraSamet
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 904
Arkadaşlar şuan ki sistemimi satıp kampanyalı ürünleri alıp ikinci el de tekar satmayı düşünüyorum.Nasıl fikir?
2.el hazır toplu bilgisayarların çoğu neredeyse sıfırından pahalı nedenseArkadaşlar şuan ki sistemimi satıp ikinci el piyasasına girip kâr yapmayı düşünüyorum.Nasıl fikir?
Sürekli bakmanız lazım ilanlara, genel olarak sıfırdan pahalı oluyor ürünler ya da 500 lira GT 730 gibi ilanlar oluyor.
Hocam ikinci el almayı düşünmüyorum.Mesela dün çıkan kampanyalı hazır sistemleri satmak istiyorum.2.el hazır toplu bilgisayarların çoğu neredeyse sıfırından pahalı nedense![]()
arada sırada güzel ürünler bulunabiliyor. kendi ekran kartımı 500 e aldım rx 470. geçenlerde de 500 TL ye msi gtx 960 gaming x görmüştüm miningli .
Hocam anlatamadım kusura bakmayınİkinci el bu alemde
Kaç tane almıştınız ki?Hocam ikinci el almayı düşünmüyorum.Mesela dün çıkan kampanyalı hazır sistemleri satmak istiyorum.
Benim attığımı yapmak istiyosunuz anladığım kadarıyla. kısaca fırsatçılık. Sana kalmış sistemlere gerçekten ihtiyacı olanlar var. Sizin gibiler yüzünden ikinci el piyasası yükseldi sıfırdan pahalı ürünler var. Bkz ps5 ikinci el tüplü şahin, telefon vsHocam anlatamadım kusura bakmayın
Ben kampanyalı sıfır sistem alıp ikinci elde satmak istiyorum.
Yok hayır anladık ya yani fiyatlar çok pahalı girersen bu işe iyi kar edersinHocam anlatamadım kusura bakmayın
bence mantıksız. 2. el sistem toplayıp satarsan kar a geçersin. sıfır sistemi kar ile satman zor. letgo da vs. rastlıyorum. adam kendi toplamış 2000 tl ye 4000 e satıyor. bu arada cidden satılıyor. adamın profilini takip ediyorum. 2. el toplamak daha mantıklı satmak için. diğer türlü uğraştığına değmez.Hocam anlatamadım kusura bakmayın
Mesela dedim hocam.Kaç tane almıştınız ki?
Fırsatçılık değil.Dün çıkan sistemi alsaydım 5500 TL ye falan satardım çünkü normal fiyatları o.Abdullah Abinin yaptığı kampanya fiyatı.Benim attığımı yapmak istiyosunuz anladığım kadarıyla. kısaca fırsatçılık. Sana kalmış sistemlere gerçekten ihtiyacı olanlar var. Sizin gibiler yüzünden ikinci el piyasası yükseldi sıfırdan pahalı ürünler var. Bkz ps5 ikinci el tüplü şahin, telefon vs
Deniyeceğim.Eğer elimde kalırsa da sistemi kullanırım her hangi bir zarara girmemYok hayır anladık ya yani fiyatlar çok pahalı girersen bu işe iyi kar edersin![]()
Hocam ikinci el toplayıp satmak riskli gibi onun elinde kalma durumu ws. var sıkıntılı iş.bence mantıksız. 2. el sistem toplayıp satarsan kar a geçersin. sıfır sistemi kar ile satman zor. letgo da vs. rastlıyorum. adam kendi toplamış 2000 TL ye 4000 e satıyor. bu arada cidden satılıyor. adamın profilini takip ediyorum. 2. el toplamak daha mantıklı satmak için. diğer türlü uğraştığına değmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
arkadaşa sordum niye bu kadar pahalı diye bilgisayar piyasasından anlamam diyor. masum rolüne yatıyor.