Çoğu firma garantiye gitse değişim vs olsa cihazın faturasindaki kişiye para iadesi veya ürünu gönderirler bunu bilerek alin 4 5 kez başıma geldiikinci el cihazın garantisi var garantiye nasıl yollayabilirim ne gibi aşamalardan geçmeliyiz?
İade fatura sahibine yapılır ancak değişim durumunda verilen yeni adrese gider, faturadaki adrese gitme gibi bir durum söz konusu değil.Çoğu firma garantiye gitse değişim vs olsa cihazın faturasindaki kişiye para iadesi veya ürünu gönderirler bunu bilerek alin 4 5 kez başıma geldi
Alla alla tamir görmüş cihazımı alamadım 1 hafta boyunca illa sahibi alması lazım dedi vatanİade fatura sahibine yapılır ancak değişim durumunda verilen yeni adrese gider, faturadaki adrese gitme gibi bir durum söz konusu değil.
Fatura ile gidersen olması gereken o. Bazı markalar ( apple gibi ) IMEI numarası, seri numarası ile garantiye bakıyor.Alla alla tamir görmüş cihazımı alamadım 1 hafta boyunca illa sahibi alması lazım dedi vatan
Başıma geldi olağan şeyler ama dediğin gibi hocamFatura ile gidersen olması gereken o. Bazı markalar ( apple gibi ) IMEI numarası, seri numarası ile garantiye bakıyor.