Yardım İkinci el Corsair H150 RGB alınır mı?

Yusufx

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,213
İkinci el arkadaşım arkadaşından 2600TL'ye Corsair H150 RGB buldu temizmiş sadece kutusu ve faturası yok bir sorun yaşarsan iade edersin dedi sizce alınır mı kasamda Deepcool CH560 büyük kasa 3 fanlı takılıyor diye biliyorum bu modelin bir sorunu var mı kronik?

İşlemci 7500f veya 7600 olucak uyumlu mu bide ARGB desteği mevcut mu soğutucunun?

Ömrü olan sayılı parçalardan. Eski bir model daha yeni aynı model arkadaşımın 2-3. yıl arası kullanımda pompasının ömürü bittiği için tıkandı veya yandı. Onun yerine örnek veriyorum Asus LC 360 3.900 gibi fiyatlara bulabilirsen al. 3-4k ya güzel F/p sıvı soğutmalar mevcut

İkinci el arkadaşım arkadaşından 2600TL'ye Corsair H150 RGB buldu temizmiş sadece kutusu ve faturası yok bir sorun yaşarsan iade edersin dedi sizce alınır mı kasamda Deepcool CH560 büyük kasa 3 fanlı takılıyor diye biliyorum bu modelin bir sorunu var mı kronik?

İşlemci 7500f veya 7600 olucak uyumlu mu bide ARGB desteği mevcut mu soğutucunun?
Model güzel ancak 2. el sıvı soğutma biraz korkutuyor fatura ve kutu olmaması sıkıntı.

hakim olduğum bir model değil corsair genel olarak iyi ancak ikinci el her zaman bir soru işareti sıvı soğutucu da

Model güzel ancak 2. el sıvı soğutma biraz korkutuyor fatura ve kutu olmaması sıkıntı.
hakim olduğum bir model değil corsair genel olarak iyi ancak ikinci el her zaman bir soru işareti sıvı soğutucu da
Geçen sene sıfır almış ama kutu ve faturasını annesi atmış çöpe çocuk temiz biriymiş bana diyor ben kargolarım denersin beğenmezsen geri iade edersin diyor zaten çocuk çok kulanmamış bilgisayarıda ayrı ayrı satmış zaten 1 senede ne yapabilir ki sıvı soğutmaya bana geldiğinde temizse arızasıda yoksa kulanılmaz mı fiyatı baya hoşuma gitti bide ayrı soru olarak bu ARGB demi bide benim kasa ve işlemciye uyumlu mudur

Geçen sene sıfır almış ama kutu ve faturasını annesi atmış çöpe çocuk temiz biriymiş bana diyor ben kargolarım denersin beğenmezsen geri iade edersin diyor zaten çocuk çok kulanmamış bilgisayarıda ayrı ayrı satmış zaten 1 senede ne yapabilir ki sıvı soğutmaya bana geldiğinde temizse arızasıda yoksa kulanılmaz mı fiyatı baya hoşuma gitti bide ayrı soru olarak bu ARGB demi bide benim kasa ve işlemciye uyumlu mudur
Kasanla uyumlu evet.

Kasanla uyumlu evet.
RGB yazıyorda ARGB galiba bu anakartın ARGB girişine bağladığım da kontrol edebilir miyim renklerini bide ileride bir sorun yaşar mıyım sence?

2600 e zaten sıvı sogutma bulursun sıfır milletin 2.el ürününüe para baglanılmaz msı vs rahat bulunuyor bu paralara

Hocam bence fiyatı biraz arttırın hem ileriye dönük olur yanlış hatırlamıyorsam thermalright frozen warframe se 360 Black argb sıvı soğutucu 4500 tl gibi bişeydi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,084
Üyeler
185,830
Son üye
Sayınbaşkan
Geri