Neler Yeni

ikinci el ekran kartı alırken dikkat edilmesi gerekenler

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
arkadaşlar merhaba farklı bir şehirden gtx 1050 ekran kartı buldum ukraynadan alınmış ekran kartı faturası tüm aparatları kutusu mevcutmuş çok temiz sahibinden üzerinden satılıyor 2 gb 128 bit bir ekran kartı gpu-z fotoğrafı istedim müsait kasa var ise takıp ekran görüntüsü atabileceğini söyledi ve 470 lira fiyatı var mesaj attım 0850 ile başlayan mağazanın numarasını verdi whatsapp üzerinden konuştuk mng ve yurtiçi kargoyla ücretsiz gönderim yapabiliyorlarmış bu mağaza samsun 19 mayıs cumhuriyet mahallesi iş hanındaymış bu ekran kartını almak istesem get ilan dışında alabileceğim herhangi bir önlem var mıdır hiç farklı bir şehirden ürün almadım nelere dikkat etmeliyim bilgi verirseniz sevinirim

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
elden almak her zaman daha güvenilir olur test istemelisin

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
elden almak her zaman daha güvenilir olur test istemelisin
gerekli ekran görüntüsü test videolarını isteyeceğim zaten ama bu kadar ucuz olması içime kuşku düşürmedi değil

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
gerekli ekran görüntüsü test videolarını isteyeceğim zaten ama bu kadar ucuz olması içime kuşku düşürmedi değil
benide şüpheleye düşürdü elden alabilecek yakınınız varsa gönderin

oğuzbeyi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
oğuzhan aslıyüce
Facebook
oguzbeyioyunotagi
ikinci el mecbur kalmadıkça alma derim hocam ama alman gerekiyorsa elden teslim alacak bi dost bulmaya çalış

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hiç tanıdığım yok o taraflarda acaba bu forumdan biri yardımcı olabilir mi samsunda yaşayan

Top Bottom