Neler Yeni

Çözüldü✓ İkinci el ekran kartı alırken dikkat etmem gerekenler nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Tarık Kerem Çifcibaşı
Selamlar, ikinci el 3070 ti alacağım msi gaming x trio , hala 6-7 ay garantisi var güvenlik etiketi duruyor ve kart temiz görünüyor. çekincelerim şunlar: Kart işlem görüp tekrar etiket yapıştırılmış olabilir mi? Satıcı bilgisayarcıymış ürünü mining için aldım sonra vaz geçtim 1 hafta max kullanıldı o zamandan beridir vitrinde duruyor kutusu soldu ama kart tertemiz diyor bilgisayarcılara ne kadar güvenilebilir? ve DOLAPtan kart alınır mı?

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,418
İsim
Hamza Ziya Üstün
Dolap sahibinden vs alım yapmak güvenli. Bilgisayarcıysa baban bile olsa güvenmeyeceksin. İşlem görüp yeniden yapıştırılma pek olası değil genelde öyle şeyler yaşanmıyor

cornlov

80+ Bronze
Bilgisayarcıdan parça almanı önermiyorum.
Elden ele gezen kartlar, kim bilir kaçıncı sahibi. Direkt kendi kartını satan birisini bulmanı öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Tarık Kerem Çifcibaşı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayarcıdan parça almanı önermiyorum.
Elden ele gezen kartlar, kim bilir kaçıncı sahibi. Direkt kendi kartını satan birisini bulmanı öneririm.
kartın garantisi var fatura da bilgisayarcının adınaymış pek elde gezdiğini düşünmüyorum. direkt kendi kartını satan biri de bu kadar (en azından fotolarından anladığım kadarıyla) temiz değil ya da içi açılmış. ne yapmalıyım?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,099
Üyeler
163,945
Son üye
osmanmedia
Top Bottom