Bildiğim bişey değil kusura bakmayın k-f-g derne ne demek istediniz tam acıklarmısınızk-f-g + 10dk furmark yeterli olur
Bu testlerde sonuçları hangi aralıkta olursa cihaz sağlıklı olurk-f-g + 10dk furmark yeterli olur
kutusu var mı faturası duruyor mu garantisi bulunuyor mu (opsiyonel) .Bildiğim bişey değil kusura bakmayın k-f-g derne ne demek istediniz tam acıklarmısınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu testlerde sonuçları hangi aralıkta olursa cihaz sağlıklı olur
Tamamdır ben furmak testine göre konu açarımkutusu var mı faturası duruyor mu garantisi bulunuyor mu (opsiyonel) .
Değer olarakta fanın dönme hızına göre değişir forumda konu açın yardımcı oluruz.
ben garantici adamım aç bir furmark 15 dk ısılara bak dalgalanma varmı bak sorunsuz geçerse occt indir oradan da vram testi yap isterseende 3d yap 10 ar dk kapanmazsa ztn sorun olmaz2. El reddevil rx6700xt alıcağım performansını görmek için ne tür testler istemeliyim önerilinizi bekliyorum.
Söylerim yaparsa değerleri yazarımben garantici adamım aç bir furmark 15 dk ısılara bak dalgalanma varmı bak sorunsuz geçerse occt indir oradan da vram testi yap isterseende 3d yap 10 ar dk kapanmazsa ztn sorun olmaz
Hocam sonuçlar geldi 15 dakika sonucunda 59 dereceyi gördü dalgalanma yok gayet güzel calışıyorben garantici adamım aç bir furmark 15 dk ısılara bak dalgalanma varmı bak sorunsuz geçerse occt indir oradan da vram testi yap isterseende 3d yap 10 ar dk kapanmazsa ztn sorun olmaz
Fotoğraf var mı ? Hangi çözünürlükte yapmış, kaç W çekmiş, kaç fps almış ?Hocam sonuçlar geldi 15 dakika sonucunda 59 dereceyi gördü dalgalanma yok gayet güzel calışıyor
Fotoğraf var mı ? Hangi çözünürlükte yapmış, kaç W çekmiş, kaç fps almış ?
Fotoğraf var mı ? Hangi çözünürlükte yapmış, kaç W çekmiş, kaç fps almış ?
Video çekmiş o yüzden ss alarak atmaya calıştım görüntü kötü olabilirFotoğraf var mı ? Hangi çözünürlükte yapmış, kaç W çekmiş, kaç fps almış ?
7500Değerler iyi gibi duruyor. Fan hızı kaç? Ayrıca bende o ekran kartından almayı düşünüyorum ama fiyat olarak kaç paraya buldunuz?
Değerler çok güzel , olması gerektiği gibi 203W çekmiş ve fan hızı %35Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Video çekmiş o yüzden ss alarak atmaya calıştım görüntü kötü olabilir
İki sonucuda istedim atınca sizinle paylaşırım ekstra olarak vram testide istedimDeğerler çok güzel , olması gerektiği gibi 203W çekmiş ve fan hızı %35
Hot spot sıcaklık değerini görsek iyi olurdu 90 derece üstüyse macun değişimi yapılması gerekir
Ekstra olarak 3DMark time spy gibi testlerde kaç puan aldığını da isteyebilirsiniz