hem kart alsan bile işlemciyle dar boğaz yersin en iyisi işlemciyle değişmek olurbu bütçelerde zor kanka hadi cs bi nebze oynarsın ama valorant oynatacak kart yok bu fiyata hiç yoktan bi 800 900 lazım
Peki işlemci ekran kartı en uygun şekilde tahmini kaç ₺ tutar?bu bütçelerde zor kanka hadi cs bi nebze oynarsın ama valorant oynatacak kart yok bu fiyata hiç yoktan bi 800 900 lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
hem kart alsan bile işlemciyle dar boğaz yersin en iyisi işlemciyle değişmek olur
ama yinede r 7 240 onerebilirim anakartınla uyumlu bir kontrol et öncesinde
hacım alıcaksan bence sıfır almakta fayda var çünkü buna yapıcağın upgrade pek işine yaramaz ve uzun sürede dayanmaz ama xeon işlemcilere bi bak derimPeki işlemci ekran kartı en uygun şekilde tahmini kaç ₺ tutar?
Sıfır 600 liraya gt210 mu alçak hocamhacım alıcaksan bence sıfır almakta fayda var çünkü buna yapıcağın upgrade pek işine yaramaz ve uzun sürede dayanmaz ama xeon işlemcilere bi bak derim
x5650 olabilr
HD serisi kartlara bakabilirsin 1gb veya 2gb olanlara.Merhaba, Pentium(R) Dual-Core Cpu E5400 işlemci ve 4GB ram var bilgisayarımda Valorant, CS:GO oynatabilecek ekran kartı arıyorum ikinci el olması tercihimdir fiyattan ötürü.300-600₺ arası Önerileriniz nedir?
0 sistem dizmesini kastettim direk yeni makina alsın kullansın diye ama tam açıklayamadım galiba kendimiSıfır 600 liraya gt210 mu alçak hocam
HD serisi kartlara bakabilirsin 1gb veya 2gb olanlara.
Ben pek anlamıyorum iki gündür bir sürü video izledim ama hakim olmadığım için pek anlayamadım o yüzden güzel bir yardıma ihtiyacım var. Bir de herkesin dediği şey farklı yollara çıkıyorSıfır 600 liraya gt210 mu alçak hocam
HD serisi kartlara bakabilirsin 1gb veya 2gb olanlara.
Beni 6 ay falan idare edecek bir ekran kartı sistem yapmaya çalışıyorum diyeyim uzun soluklu olmayacak. Şu anda da bilgisayarın ekran kartı ihtiyacı var almışken bari oyunu oynatsın diye düşünüyorum0 sistem dizmesini kastettim direk yeni makina alsın kullansın diye ama tam açıklayamadım galiba kendimi
Evet Dx11 olmasına dikkat ediyorumHd serisinde Hd5770 ve üstüne bakabilirsiniz. Hd4850 filan almayın dx10.1 olduğundan oyunu açmaz.
GTX 660 550ti filanda bakabilirsin bunları hatırladım sadece HD 6850 filan vardıBen pek anlamıyorum iki gündür bir sürü video izledim ama hakim olmadığım için pek anlayamadım o yüzden güzel bir yardıma ihtiyacım var. Bir de herkesin dediği şey farklı yollara çıkıyor
Beni 6 ay falan idare edecek bir ekran kartı sistem yapmaya çalışıyorum diyeyim uzun soluklu olmayacak. Şu anda da bilgisayarın ekran kartı ihtiyacı var almışken bari oyunu oynatsın diye düşünüyorum
Evet Dx11 olmasına dikkat ediyorum
Yani ekran kartı alınca oynatabilir mi valorant ve CSGO?GTX 660 550ti filanda bakabilirsin bunları hatırladım sadece HD 6850 filan vardı
Tamamdır teşekkür ederim. Bir de uyum sorunu olabiliyormuş onu nasıl halledeceğim nasıl tespit edeceğim?Evet 50 FPS filan oynarsın
Ne uyumu ?Tamamdır teşekkür ederim. Bir de uyum sorunu olabiliyormuş onu nasıl halledeceğim nasıl tespit edeceğim?
Bu arafa Rami 8 sandım 4ramle oynanmıyor diye biliyorum Valorant onu yükselt 100-150 lira zatenTamamdır teşekkür ederim. Bir de uyum sorunu olabiliyormuş onu nasıl halledeceğim nasıl tespit edeceğim?