Neler Yeni

İkinci el ekran kartına ne yapmalıyım?

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
Selamlar, il disindan get ile bir ekran kartı aldim fakat aldiktan sonra icime suphe dustu. iste firinlanip gonderilmistir falan diye. ben bu kartı geldiginde nasil test edebilirim arkadaslar riskler nelerdir?

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf
Selamlar, il disindan get ile bir ekran kartı aldim fakat aldiktan sonra icime suphe dustu. iste firinlanip gonderilmistir falan diye. ben bu kartı geldiginde nasil test edebilirim arkadaslar riskler nelerdir?
tak furmark sok passmark sok puanlarına bak oyun testi yap birkaç saat sonra onaylarsın

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Furmark gibi dandik bir test ile değil, Superposition Benchmark veya 3DMark Demosunu (Steamden indirebilirsin demoyu) ile güzelce ağır bir teste sok anlarsın.

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Furmark gibi dandik bir test ile değil, Superposition Benchmark veya 3DMark Demosunu (Steamden indirebilirsin demoyu) ile güzelce ağır bir teste sok anlarsın.

tak furmark sok passmark sok puanlarına bak oyun testi yap birkaç saat sonra onaylarsın
soktum diyelim, 70dereceelerde calisti hicbir fps dalgalanmasi vs olmadı, bi hafta veyahut bi ay sonra elimde kalma durumu olur mu?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
soktum diyelim, 70dereceelerde calisti hicbir fps dalgalanmasi vs olmadı, bi hafta veyahut bi ay sonra elimde kalma durumu olur mu?

Fırınlamada öyle durumlar olduğunu görmüştüm testlerde hiçbir sorun çıkarmayıp 1 ay sonra bi anda bozulduğunu ama tahminimce bir şey var ise bu ağır testlerde ortaya çıkar artıdan AAA oyunlarda da test edin derim.

Top Bottom