İkinci el everest psu Alınır mı?

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
500
Selam aleyküm arkadaşlar benim psu bozuldu bende sarı sitede bunu buldum alsam sıkıntı çıkartırmi parça özelikleri
İ7 870
R7 265
4X2 DDR3 RAM
2ssd 1 hdd

Ben de 2 tane Everest'in PSU vardı, bir tanesinin sorunumu çok geç fark ettim. Sorunu anakartı bildiğin felç ediyor. Bir kere açıyor sonrasında yeniden başlatınca ya da lapatınca uzun süre aralık bırakarak açılıyordu. Diğeri ise 2 ay önce patladı. Everest zaten dandik marka, bomba gibi patlayabiliyor

Bu bütçeye aerocool, corsair cv serisi bulunabilir.
Reis yer Malatya ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de 2 tane Everest'in PSU vardı, bir tanesinin sorunumu çok geç fark ettim. Sorunu anakartı bildiğin felç ediyor. Bir kere açıyor sonrasında yeniden başlatınca ya da lapatınca uzun süre aralık bırakarak açılıyordu. Diğeri ise 2 ay önce patladı. Everest zaten dandik marka, bomba gibi patlayabiliyor
Cool Master 420 w nasıl

Cool Master 420 w nasıl

Ekler

• Screenshot_2025-08-29-13-08-33-580_com.abtnprojects.ambatana.webp
    Screenshot_2025-08-29-13-08-33-580_com.abtnprojects.ambatana.webp
    200.8 KB · Hit: 16
Son düzenleme:
Reis yer Malatya ama

Cool Master 420 w nasıl

Cool Master 420 w nasıl
Malatya olunca ne değişiyor? Bombadan farkı yok, açıkladım. Cooler Master hakkında bilgim yok

Reis yer Malatya ama

Cool Master 420 w nasıl

Cool Master 420 w nasıl
Model önemli psuda.
Tam modeli nedir?

Everest'in birinci eli de alınmaz. Tam model ismi nedir?

Pek iyi sayılmaz. Fakat her şeyi tam duruyor. EMI filtresinde NTC dışında eksik göremedim. NTC olmaması şalteri attırabilir rastgele şekilde. Grup regulasyonlu. Bulk kapasitör markası iyi değil. Filtrelemedilerde belli değil. Bunun yerine Corsair VS veya CV serisi bakabilirsin.

1756465697528.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,829
Üyeler
183,906
Son üye
GamerRac00n
Geri