- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Satmaya çalışır*Sen kesin 400 TL'ye satarsın.
Satmaya çalışır*Sen kesin 400 TL'ye satarsın.
Burada da ilah üç kâğıtçı olur.İyi oldu bence. Ülkede bir ton üç kağıtçı var. Buradaki satışlarla güvenli alış veriş yapılabilir.
Forumun birbirine güvencesi olacağı kısım.forum içi dayanışmanın ortaya çıkacağı kısım
Cidden haklısın
Discord adresi olursa bence daha mantıklı olur. Çünkü numaralardan kişinin çoğu bilgisi bulunuyor.Birde çok saçma olabilir ama bence ilan da satan kişinin telefon numarası görülmemeli. Kim ne yapacak senin numaranı diye bilirsiniz ama ben açıkçası bunu istemem. Eğer yazılı anlaşılırsa özelden numara verilir bence en mantıklısı bu
Abi öncelikle hayırlı olsun merak ettiğim bir şey daha var sanal alışverişi sağlayabilecek miyiz yine aynı forumdan, örneğin bir csgo skinimi satmak için ilan açabilecek miyim?Dostlarım çok talep ettiğiniz ikinci el forumu için çalışmalar sürüyor aşağıya da demo bir görüntü bırakıyorum. Şuan bu hali en kaba şekli daha nazik ve kibar bir sayfa yapısı oluşturacağız ama en kaba hali ile olay budur fikirlerinizi düşüncelerinizi bekliyorum
KONU İÇİ;
Alıntıyı görüntüle
ÜYELERE REFERANS SİSTEMİ;
Alıntıyı görüntüle
Bununla ilgili bir kural olmazsa görebiliriz.Öyle kişilerin burada onu yapacağını sanmıyorum.
Bu gün açılan; siteye saldırısı konusunda bile, 1 mesaj yazmış ve yeni kayıt olmuş bir üye 'Abdullah Bey'in aile bireylerine küfür etti'Bence "1 mesajı olan, bugün kayıt olmuş birisinden ürünü satın almak istemem" mantığı biraz yanlış. Nacizane görüşümü dile getireceğim. İnsanlar artık bu platforma da ürünlerini koymak isteyecektir. Buraya yönelen bir kitle de olacaktır. Onları göz ardı etmek hatalı olabilir. Belki de Letgo'da göremediğiniz fırsatlı bir ürünü, adam bu sitede yeni kayıt açtığı için ürün koyamadığından dolayı farkedemeyeceksiniz. Güven köprüsünün bir tahtası bile gıcırdarsa, cayarsınız. Ancak köprüyü inşa etmelerine de izin vermelisiniz. (edebiyata bak sen. :d)