Neler Yeni

İkinci El Forum Sayfamız Hazırlık Aşamasında

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Birde çok saçma olabilir ama bence ilan da satan kişinin telefon numarası görülmemeli. Kim ne yapacak senin numaranı diye bilirsiniz ama ben açıkçası bunu istemem. Eğer yazılı anlaşılırsa özelden numara verilir bence en mantıklısı bu😀

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Birde çok saçma olabilir ama bence ilan da satan kişinin telefon numarası görülmemeli. Kim ne yapacak senin numaranı diye bilirsiniz ama ben açıkçası bunu istemem. Eğer yazılı anlaşılırsa özelden numara verilir bence en mantıklısı bu😀
Discord adresi olursa bence daha mantıklı olur. Çünkü numaralardan kişinin çoğu bilgisi bulunuyor.

EPekzy

80+
Dostlarım çok talep ettiğiniz ikinci el forumu için çalışmalar sürüyor aşağıya da demo bir görüntü bırakıyorum. Şuan bu hali en kaba şekli daha nazik ve kibar bir sayfa yapısı oluşturacağız ama en kaba hali ile olay budur fikirlerinizi düşüncelerinizi bekliyorum

KONU İÇİ;

Alıntıyı görüntüle

ÜYELERE REFERANS SİSTEMİ;

Alıntıyı görüntüle
Abi öncelikle hayırlı olsun merak ettiğim bir şey daha var sanal alışverişi sağlayabilecek miyiz yine aynı forumdan, örneğin bir csgo skinimi satmak için ilan açabilecek miyim?

Jaja50

80+ Silver
Çok güzel gözüküyor offf yerim ya gaza geldim. Artık 800 TL'ye 750 Tİ satanlar çıkmayacak galiba. İlana hakettiği fiyatı koyan kişiler olur inşallah.

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Öyle kişilerin burada onu yapacağını sanmıyorum. :D
Bununla ilgili bir kural olmazsa görebiliriz.
Bence "1 mesajı olan, bugün kayıt olmuş birisinden ürünü satın almak istemem" mantığı biraz yanlış. Nacizane görüşümü dile getireceğim. İnsanlar artık bu platforma da ürünlerini koymak isteyecektir. Buraya yönelen bir kitle de olacaktır. Onları göz ardı etmek hatalı olabilir. Belki de Letgo'da göremediğiniz fırsatlı bir ürünü, adam bu sitede yeni kayıt açtığı için ürün koyamadığından dolayı farkedemeyeceksiniz. Güven köprüsünün bir tahtası bile gıcırdarsa, cayarsınız. Ancak köprüyü inşa etmelerine de izin vermelisiniz. (edebiyata bak sen. :d)
Bu gün açılan; siteye saldırısı konusunda bile, 1 mesaj yazmış ve yeni kayıt olmuş bir üye 'Abdullah Bey'in aile bireylerine küfür etti'
1 mesajı olan ve yeni kayıt olmuş birisinin kaybedecek bir şeyi yoktur. İşin bu yönüne dikkat çekmek istiyorum.

Son düzenleme:

DonanımFikir

2025 Artık Sen Hoşgel
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,804
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Bakalım özellik geldiği zaman:
Etiketi sökülmüş ,Kulaklığın üst kısmı soyulmuş ,yamuk kulaklığımı satışa çıkaracağım.

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
Bimden alınan steelseries her yerde olur :)

Top Bottom