Bu arada 2. el dışında olan konularda 2. el ürün alım-satımı yapmak yasak mıdır ? Başka bir forumda mesela X kişisi "bu ürün nasıldır" diye bir konu açıyor ve Y kişisi de bende bu model var şu fiyata bırakırım diyor. 2. el ürün almak isteyen biri zaten Letgo'ya falan bakardı. Bu durumda Y kişisi uyarı alır mı ?
Dostlarım çok talep ettiğiniz ikinci el forumu için çalışmalar sürüyor aşağıya da demo bir görüntü bırakıyorum. Şuan bu hali en kaba şekli daha nazik ve kibar bir sayfa yapısı oluşturacağız ama en kaba hali ile olay budur fikirlerinizi düşüncelerinizi bekliyorum
Dostlarım çok talep ettiğiniz ikinci el forumu için çalışmalar sürüyor aşağıya da demo bir görüntü bırakıyorum. Şuan bu hali en kaba şekli daha nazik ve kibar bir sayfa yapısı oluşturacağız ama en kaba hali ile olay budur fikirlerinizi düşüncelerinizi bekliyorum
Abi bence getirilmeli ya zaten forumun kullanı koşullarında hiç bir şey üstlenmiyoruz diye yazıyor ama forumun güvenliği/yönetimi de size emanet yani insanlar içi rahat bir şekilde ürün alamayacaksa ne olayı kaldı ki, gözünüzü seveyim bunu da yaparsınız.
İşte önemli olan satış güvenliği ve kullanıcı güvenilirliği. Ayrıca bu güvenlik önlemleri alınmazsa forumun adı da kötüye çıkabilir. Kimse bir sitede "Donanım Arşivi Forum İkinci El Sistemi Rezaleti" diye bir şikayet görmek istemez.