Bende araştırıyorum 2 gündür 8-9 civarı buldum yaşadığım ilde daha aşağısına vermiyorlarG29 vitesli almak istiyorum ikinci el piyasısı nedir kaça almalıyım garantili az kullanılmış alacağım bulunduğum şehirde vitesli buldum 12.5k fiyat yazmış sizce nasıl
Ortalama piyasının başlangıçı 7 galiba ama garantili ve az kullanılmış almak mantıklı gibi direksiyon sorun oluşunca bide onun için vakit ayırmak zor hocamBende araştırıyorum 2 gündür 8-9 civarı buldum yaşadığım ilde daha aşağısına vermiyorlar
T300 rs gt vitessiz mi hocamYani o paraya t300 bula biliyosun ben t300 bak
G29 motorlu thrustmaster kayışlı mı gibi bişey mi gerçek direksiyon gibi öyle okumuştum bi forumda ne kadar doğru bilmiyorum daevet hocam da 2 3 k th8s sonradan alırsın büyük fark var g29 arasında hitsiyat olarak
yani g29 dişli sistem trusmasterda kayışlı sistemG29 motorlu thrustmaster kayışlı mı gibi bişey mi gerçek direksiyon gibi öyle okumuştum bi forumda ne kadar doğru bilmiyorum da
12-13 gibi fiyatlara çıkıyorsa evet,t300 daha mantıklı.benim bütçe kısıtlı g29 alacağım ileride yükseltirimYani o paraya t300 bula biliyosun ben t300 bak