Kasa yok mu?selam arkadaşlar çok yakın bir arkadaşımın bir bilgisayarı var sizce 8 bin tl ye alınır mı?
i5 7500
msı h270 a pro
gtx 1060
2x8 16 gb ram
500w psu
var hocamKasa yok mu?
biraz daha indirmeyemi çalışayım8 verilmez 6.5 gibi alınır.
hocam mümkünse ryzen işlemcili bir sistem bulmaya çalışın hem performans daha fazla olur hemde gücü yetersiz geldiği zaman kolayca işlemci yükseltirsiniz intelde böyle bir durum söz konusu değil direkt anakartı rami falanda değiştirmeniz gerkeiyorselam arkadaşlar çok yakın bir arkadaşımın bir bilgisayarı var sizce 8 bin tl ye alınır mı?
i5 7500
msı h270 a pro
gtx 1060
2x8 16 gb ram
500w psu
hocam haklısınız evet ama 6,5 civarlarında alınmazmı pekihocam mümkünse ryzen işlemcili bir sistem bulmaya çalışın hem performans daha fazla olur hemde gücü yetersiz geldiği zaman kolayca işlemci yükseltirsiniz intelde böyle bir durum söz konusu değil direkt anakartı rami falanda değiştirmeniz gerkeiyor
Ben almazdım hocam çok eski gerçekten işlemcisi hani gerekirse şimdi pc sahibi olmazdım biraz daha dişimi sıkar diğer pc gibi bir şey alırdımhocam haklısınız evet ama 6,5 civarlarında alınmazmı peki
yeni oyunların hiçbirini açmıyor amacınız oyun oynamak ise xbox series s bakın bu bütçedeselam arkadaşlar çok yakın bir arkadaşımın bir bilgisayarı var sizce 7 bin tl ye alınır mı?
i5 7500
msı h270 a pro
gtx 1060
2x8 16 gb ram
500w psu
500 gb ssd
Alınmaz.O sistem 7 bin TL etmez,arkadaşın hor kullanmışsa ve daha önceden herhangi bir bilgisayarcı gördüyse hiç etmez.selam arkadaşlar çok yakın bir arkadaşımın bir bilgisayarı var sizce 7 bin tl ye alınır mı?
i5 7500
msı h270 a pro
gtx 1060
2x8 16 gb ram
500w psu
500 gb ssd
Alınır tabi, düşük-orta grafiklerde birçok güncel oyunu da oynatır zaten.hocam haklısınız evet ama 6,5 civarlarında alınmazmı peki
Teşekkür ederim hocamAlınır tabi, düşük-orta grafiklerde birçok güncel oyunu da oynatır zaten.