Merhabalar geçenlerde iki tane sistem gördüm ikinci el ilk attığımı kendim toplasam daha pahalıya geliyo sanırım mantıklı geldi sizce alınır mı ikinci attığımla da karşılaştırarak cevap verirseniz teşekkürler
60K hocam bi konu açmıştım kendim toplarsam nası toplarım diye bunlara alınmaz diyorsanız o şekilde. toplayacağımBütcen nedir alınmaz 2 sistemde
Hocam ilk sistem kafama yatmıştı aslında neden alınmaz bilgilendirebilir misinizalınmaz gibi .
çöp 45 bine hazır sıfır 5070 li sistem var 64 bine özelleştirerek 5070ti filan koyuyorsun rahatça alınmazMerhabalar geçenlerde iki tane sistem gördüm ikinci el ilk attığımı kendim toplasam daha pahalıya geliyo sanırım mantıklı geldi sizce alınır mı ikinci attığımla da karşılaştırarak cevap verirseniz teşekkürler
Hocam benim için işlemci önemli biraz daha fps oynayacağım için ondan 7800x3d olması bi alınır mı dedirtmiştiçöp 45 bine hazır sıfır 5070 li sistem var 64 bine özelleştirerek 5070ti filan koyuyorsun rahatça alınmaz
Gravix 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj
Gravix 5A Nvidia RTX 5070 ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da.www.gamegaraj.com
hocam işlemci özelleştirebiliyorsunuz zaten 7800x3d koyarsınız 64k ya rahatça 5070ti olmaz 5070 olur sıfır olurHocam benim için işlemci önemli biraz daha fps oynayacağım için ondan 7800x3d olması bi alınır mı dedirtmişti
Hocam peki https://forum.donanimarsivi.com/konu/sistemin-son-hali-ve-ekran-karti-onerisi.1123894/hocam işlemci özelleştirebiliyorsunuz zaten 7800x3d koyarsınız 64k ya rahatça 5070ti olmaz 5070 olur sıfır olur
7800xt alınmaz ölü kart üstüne bu hazır sistemde çok f/p piyasanın en ucuz en iyi hazır sistemi almayan bin pişman öyle diyim siz anlayınHocam peki https://forum.donanimarsivi.com/konu/sistemin-son-hali-ve-ekran-karti-onerisi.1123894/
bu sistem tek tek alıp toplamak mı daha mantıklı olur sizin dediğini hazır sistem mi ekran kartına burada 7800xt düşünüyorum
Anladım hoca o zaman ben biraz daha bi kendim düşünüp alayım7800xt alınmaz ölü kart üstüne bu hazır sistemde çok f/p piyasanın en ucuz en iyi hazır sistemi almayan bin pişman öyle diyim siz anlayın
önerdigim hazır sistemdeki parçaları tek tek akakçeden toplayın ve sistemin fiyat avantajını hesaplayın sonra kendiniz kafanıza göre toplayın ondaki fiyat ile bunu kıyaslayın parçalara göre kararınızı verinAnladım hoca o zaman ben biraz daha bi kendim düşünüp alayım
Tamamdır hocam teşekkürlerönerdigim hazır sistemdeki parçaları tek tek akakçeden toplayın ve sistemin fiyat avantajını hesaplayın sonra kendiniz kafanıza göre toplayın ondaki fiyat ile bunu kıyaslayın parçalara göre kararınızı verin