Peki mesela 3k bütçe var 4 yıl ya da daha fazla kullanabileceğim bir telefon öneriniz var mıKullanırsın muhtemelen.
4 yıl rahat kullansam yeter zatenBüyük ihtimalle 2023'ün Eylül ayına kadar yazılım desteği devam edecek.
Destek kesildikten sonra da 1 yıl kadar ite kaka kullanılabildiğini düşünürsek en az 3 yıl kullanırsınız gibi duruyor.
İkinci el alacağınız için muhtemelen pili bitik durumda olacak, pili yenilerseniz memnun kalırsınız önümüzdeki birkaç yıl.
Öyle yapıcam zaten ya da yenisini taktırırımBence biraz dayanıp dayanmıcağı telefonun durumuna bağlı sıfır gibiyse rahat 3-4 senesi var fakat telefon kötü durumda ise 1ay bile kullanazsın o yüzden alırken pil sağlığına fln dikkat etmeni öneririm.
Batarya açısından daha uzun gitmesi için iPhone 8 Plus'a kadar çıkın derim.Peki mesela 3k bütçe var 4 yıl ya da daha fazla kullanabileceğim bir telefon öneriniz var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
4 yıl rahat kullansam yeter zaten
Öyle yapıcam zaten ya da yenisini taktırırım
Beni çok aşar powerbank alırım en kötü ya da önereceğiniz android beni 4-5 yıl idare etse yeterBatarya açısından daha uzun gitmesi için iPhone 8 Plus'a kadar çıkın derim.
İphone 8 almayı düşünüyorum ios kullanmayı istiyorum alsam 4 yıl kullanır mıyım ya da en az ne kadar kullanırım
cevap vereyim ios alırsan kullanırsın ama yok ben android 4-5 yıl diyorsan şunlara bakabilirsin iosta tek sorunun depolama olur haberin olsun bende aşşaya 128 gb koyuyorumPeki mesela 3k bütçe var 4 yıl ya da daha fazla kullanabileceğim bir telefon öneriniz var mı
4 yıl rahat kullansam yeter zaten
Öyle yapıcam zaten ya da yenisini taktırırım
cevap vereyim ios alırsan kullanırsın ama yok ben android 4-5 yıl diyorsan şunlara bakabilirsin iosta tek sorunun depolama olur haberin olsun bende aşşaya 128 gb koyuyorum
xiaomi 128gb gayet iyi ultrada PUBG oynatan iyi modeliXiaomi Redmi Note 9S 128 GB Cep Telefonu
Xiaomi Redmi Note 9S detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
p30lite bilen bilirHuawei P30 Lite 24 MP / 128 GB Cep Telefonu
Huawei P30 Lite detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
popup kamerası ile alınasıXiaomi Mi 9T 128 GB Cep Telefonu
Xiaomi Mi 9T detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Realme 5 Pro (RMX1971) Cep Telefonu
Realme 5 Pro RMX1971 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.comkamera performansı çok iyiRedmi Note 10 4 GB / 128 GB Cep Telefonu
Redmi Note 10 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
120hz ekranı bu fiyata göre çok iyiPoco X3 NFC 128 GB Cep Telefonu
Poco X3 NFC detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
6gb ram ile 7-10 sene arası götürür bataryası 2 günn yeter hızlı şarjı yolda bırakmaz ben olsam direkt alırdımXiaomi Mi Note 10 Lite 128 GB / 6 GB Cep Telefonu
Xiaomi Mi Note 10 Lite detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
modeller bunlar ama yok ben ios alıcam dersen karışmam benim düşüncem iphone 8 seni 2-4 sene arası zar zor götürür
Be
Beni çok aşar powerbank alırım en kötü ya da önereceğiniz android beni 4-5 yıl idare etse yeter
Note 10 ve realme 7 çok övdüler ama batarya çok önemli deģil performansı kamerası vscevap vereyim ios alırsan kullanırsın ama yok ben android 4-5 yıl diyorsan şunlara bakabilirsin iosta tek sorunun depolama olur haberin olsun bende aşşaya 128 gb koyuyorum
xiaomi 128gb gayet iyi ultrada PUBG oynatan iyi modeliXiaomi Redmi Note 9S 128 GB Cep Telefonu
Xiaomi Redmi Note 9S detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
p30lite bilen bilirHuawei P30 Lite 24 MP / 128 GB Cep Telefonu
Huawei P30 Lite detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
popup kamerası ile alınasıXiaomi Mi 9T 128 GB Cep Telefonu
Xiaomi Mi 9T detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Realme 5 Pro (RMX1971) Cep Telefonu
Realme 5 Pro RMX1971 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.comkamera performansı çok iyiRedmi Note 10 4 GB / 128 GB Cep Telefonu
Redmi Note 10 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
120hz ekranı bu fiyata göre çok iyiPoco X3 NFC 128 GB Cep Telefonu
Poco X3 NFC detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
6gb ram ile 7-10 sene arası götürür bataryası 2 günn yeter hızlı şarjı yolda bırakmaz ben olsam direkt alırdımXiaomi Mi Note 10 Lite 128 GB / 6 GB Cep Telefonu
Xiaomi Mi Note 10 Lite detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
modeller bunlar ama yok ben ios alıcam dersen karışmam benim düşüncem iphone 8 seni 2-4 sene arası zar zor götürür
5260 mah bataryası 7-10 sene götürür powerbanka gerek yok alınırXiaomi Mi Note 10 Lite 128 GB / 6 GB Cep Telefonu
note 10 kamera performansı çok iyi hatta çıktığı sene birinci seçilmiştiNote 10 ve realme 7 çok övdüler ama batarya çok önemli deģil performansı kamerası vs
Realme 8 bekleyebilirsiniz. Bütçeniz nedir?Note 10 ve realme 7 çok övdüler ama batarya çok önemli deģil performansı kamerası vs