Neler Yeni

İkinci el iphone 8 alsam kaç yıl kullanırım

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
İphone 8 almayı düşünüyorum ios kullanmayı istiyorum alsam 4 yıl kullanır mıyım ya da en az ne kadar kullanırım

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Büyük ihtimalle 2023'ün Eylül ayına kadar yazılım desteği devam edecek.
Destek kesildikten sonra da 1 yıl kadar ite kaka kullanılabildiğini düşünürsek en az 3 yıl kullanırsınız gibi duruyor.
İkinci el alacağınız için muhtemelen pili bitik durumda olacak, pili yenilerseniz memnun kalırsınız önümüzdeki birkaç yıl.

jokzilla0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ali Osman Gümüş
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama, Oyun
Instagram
aliosman_gumus
Steam
jokzilla9
Twitter
AliOsmanGm13
Discord
aliosmangumus
Bence biraz dayanıp dayanmıcağı telefonun durumuna bağlı sıfır gibiyse rahat 3-4 senesi var fakat telefon kötü durumda ise 1ay bile kullanazsın o yüzden alırken pil sağlığına fln dikkat etmeni öneririm.

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanırsın muhtemelen.
Peki mesela 3k bütçe var 4 yıl ya da daha fazla kullanabileceğim bir telefon öneriniz var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Büyük ihtimalle 2023'ün Eylül ayına kadar yazılım desteği devam edecek.
Destek kesildikten sonra da 1 yıl kadar ite kaka kullanılabildiğini düşünürsek en az 3 yıl kullanırsınız gibi duruyor.
İkinci el alacağınız için muhtemelen pili bitik durumda olacak, pili yenilerseniz memnun kalırsınız önümüzdeki birkaç yıl.
4 yıl rahat kullansam yeter zaten

Bence biraz dayanıp dayanmıcağı telefonun durumuna bağlı sıfır gibiyse rahat 3-4 senesi var fakat telefon kötü durumda ise 1ay bile kullanazsın o yüzden alırken pil sağlığına fln dikkat etmeni öneririm.
Öyle yapıcam zaten ya da yenisini taktırırım

Assistive

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Peki mesela 3k bütçe var 4 yıl ya da daha fazla kullanabileceğim bir telefon öneriniz var mı

Batarya açısından daha uzun gitmesi için iPhone 8 Plus'a kadar çıkın derim.

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
Be
Batarya açısından daha uzun gitmesi için iPhone 8 Plus'a kadar çıkın derim.
Beni çok aşar powerbank alırım en kötü ya da önereceğiniz android beni 4-5 yıl idare etse yeter

emr1945

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
emrehan keskin
İphone 8 almayı düşünüyorum ios kullanmayı istiyorum alsam 4 yıl kullanır mıyım ya da en az ne kadar kullanırım

cevap vereyim ios alırsan kullanırsın ama yok ben android 4-5 yıl diyorsan şunlara bakabilirsin iosta tek sorunun depolama olur haberin olsun bende aşşaya 128 gb koyuyorum
xiaomi 128gb gayet iyi ultrada pubg oynatan iyi modeli
p30lite bilen bilir
popup kamerası ile alınası
kamera performansı çok iyi
120hz ekranı bu fiyata göre çok iyi
6gb ram ile 7-10 sene arası götürür bataryası 2 günn yeter hızlı şarjı yolda bırakmaz ben olsam direkt alırdım

modeller bunlar ama yok ben ios alıcam dersen karışmam benim düşüncem iphone 8 seni 2-4 sene arası zar zor götürür

cevap vereyim ios alırsan kullanırsın ama yok ben android 4-5 yıl diyorsan şunlara bakabilirsin iosta tek sorunun depolama olur haberin olsun bende aşşaya 128 gb koyuyorum
xiaomi 128gb gayet iyi ultrada PUBG oynatan iyi modeli
p30lite bilen bilir
6gb ram ile 7-10 sene arası götürür bataryası 2 günn yeter hızlı şarjı yolda bırakmaz ben olsam direkt alırdım

modeller bunlar ama yok ben ios alıcam dersen karışmam benim düşüncem iphone 8 seni 2-4 sene arası zar zor götürür
Be

Beni çok aşar powerbank alırım en kötü ya da önereceğiniz android beni 4-5 yıl idare etse yeter
5260 mah bataryası 7-10 sene götürür powerbanka gerek yok alınır

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
xiaomi 128gb gayet iyi ultrada PUBG oynatan iyi modeli
p30lite bilen bilir

5260 mah bataryası 7-10 sene götürür powerbanka gerek yok alınır
Note 10 ve realme 7 çok övdüler ama batarya çok önemli deģil performansı kamerası vs

emr1945

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
emrehan keskin
Note 10 ve realme 7 çok övdüler ama batarya çok önemli deģil performansı kamerası vs
note 10 kamera performansı çok iyi hatta çıktığı sene birinci seçilmişti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,712
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom