Yurtdışı Iphone Ne Kadar Kullanılabilir?

draqla

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
193
Yurtdışı iphone 17pm almayı düşünüyorum ne kadar kullanabilirim? Bazı yerlerde 4 ay sonra tamamen kapandığı yazıyor bazı yerlerde yılda 4 ay yazıyor. Bazı yerlerdeyse 4+4 8 ay yazıyor hangisi doğru?

Yurtdışı iphone 17pm almayı düşünüyorum ne kadar kullanabilirim? Bazı yerlerde 4 ay sonra tamamen kapandığı yazıyor bazı yerlerde yılda 4 ay yazıyor. Bazı yerlerdeyse 4+4 8 ay yazıyor hangisi doğru?
hocam fiziksel sim modelini alırsanız 4 fiziksel sim bulunan modeli alırsanız esim + fiziksel sim 8 ay yapıyor

hocam fiziksel sim modelini alırsanız 4 fiziksel sim bulunan modeli alırsanız esim + fiziksel sim 8 ay yapıyor
2 fiziksel sim olan modeli alırsam 4+4 oluyor mu?
Bir yerde iki imeinin süresinin de aynı anda başlıyacağı yazıyordu doğruluk payı var mı?

2 fiziksel sim olan modeli alırsam 4+4 oluyor mu?
Bir yerde iki imeinin süresinin de aynı anda başlıyacağı yazıyordu doğruluk payı var mı?
İki imeinin süresi hakkında bilgim yok ama fiziksel sim + esim yapıyorlar. Muhtemelen e-sim yapmalarının nedeni imei süresi ile alakalı bir mevzu

nerden alacaksın dostum bende 16 pro almayı düşünüyorum
Yer araştırmadım olduğum şehirde biraz daha pahalı telefoncularda. Model olarak bazı modellere servis desteği vermiyorlarmış türkiyede onu araştır isteren

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,663
Üyeler
183,874
Son üye
AngaraBeyfendisi
Geri