IPHONE 15 ALINIR MI ?

konuya fikirlerini yazanların yorumlarını tek tek okumadım ama düz 15 modellerinde ekran 60hz ve iphone 15 modelinde ısınma sorunu var diye biliyorum bütçeniz yetiyosa düz 15 modeli değilde 15 proya baksanız daha iyi olur veya bütçenizdeki diğer telefon modelleine de bakabilirsiniz

konuya fikirlerini yazanların yorumlarını tek tek okumadım ama düz 15 modellerinde ekran 60hz ve iphone 15 modelinde ısınma sorunu var diye biliyorum bütçeniz yetiyosa düz 15 modeli değilde 15 proya baksanız daha iyi olur veya bütçenizdeki diğer telefon modelleine de bakabilirsiniz
Isınma sorunu prosunda var, düzde hem işlemci hem kasa farklı.

16 alsan daha memnun eder ama 15 de güzel cihaz. Şuan güncelleme alan en düşük cihaz iPhone 11 olduğuna göre ortalama 4 yıl daha güncelleme verirler 15 için, 16 ise büyük ihtimalle 6 yıl daha güncelleme alacak çip ve RAM farkından dolayı iPhone 6S gibi fazla güncelleme alır bu cihaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önce sabit 60 versin S23.
sabit 120 veriyor bilmeden sallama

Arkadaşlar merhabalar Iphone 15 almayı düşünüyorum. Yaklaşık fiyatları 46-47 bin tl civarlarında geziyor. Şuana kadar hep andiroid telefon kullanmıştım. Apple al 4-5 yıl kullan diyen arkadaşlar oluyor. Sizce Iphone 15 günümüzde alınır mı ? Telefona güncelleme geliyor mu ? Tahmini Iphone 15 ne zaman güncelleme olayı biter ?
16e bakmanı tavsiye ederim iphone 16 ile aynı cpu, ip16dan 1 çekirdek eksik gpu, ip16dan daha iyi batarya, ip16 ile aynı ekran, ip16 aynı ön ve arka kamera (geniş açı kamerası yok burada tercih senin), apple intelligence desteği vs vs. bence 16e varken dinamik ada ve 1 kamera için 1 nesil eski 15 almak mantıksız çünkü 16e daha ucuz. 40k

Geri