Neler Yeni

İkinci el iphone alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
KEREM
Instagram
https://www.instagram.com/qerokerem/
Steam
keremagballl
Twitter
qerokerem
Discord
QERRO #9749
Aklımda 4 tane Iphone modeli var
1- 11
2- XR
3- SE3
4- SE2
Oyun oynuyorum batarya önemli, kamera falan diğer özellikler ok önemli değil ama ikinci el alınır mı en az 3 yıl götürmesi lazım

panizher

80+ Silver
Hiç biri pubg tarzi fps oyun için ideal değil

Atius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
atacan atmaca
Iphone model bakıp 3 yıl götürmesi lazım demen güldürdü. Yeni nesil çıktıkça öncekileri yavaşlattıklarını kendileri kabul ettiler. 120hz full ayarlarda 12 saat şarjı giden mükemmel telefonlar iphone telefonların %25 fiyatı kadar neredeyse 2. el telefon bakacağına bunların 0larına bakabilirsin. Tabi ben şaşmam diyosan da hepsinin sıralı testi vardır illa bulursun ytde

şahin doğan

80+ Platinum
Oyun için 11 ve XR ideal olur.

Mert

80+ Silver
Iphone model bakıp 3 yıl götürmesi lazım demen güldürdü. Yeni nesil çıktıkça öncekileri yavaşlattıklarını kendileri kabul ettiler. 120hz full ayarlarda 12 saat şarjı giden mükemmel telefonlar iphone telefonların %25 fiyatı kadar neredeyse 2. el telefon bakacağına bunların 0larına bakabilirsin. Tabi ben şaşmam diyosan da hepsinin sıralı testi vardır illa bulursun ytde
3 yıl gitmez mi demek istiyorsun tam anlayamadım. Bu arada %25 fiyatına mükemmel telefonun linkini paylaşabilir misin?

Atius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
atacan atmaca
3 yıl gitmez hocam gel bu seferlik iphone'dan vazgeç.
redmi note 9 pro bile alsan emin ol seni istediğin her konuda taşır taban olarak.
Poco serisi aynı şekilde seni götürür.
samsung a52yi öneririm
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/poco-x3-pro-256gb.html Bu telefona bütçen yetiyorsa şiddetle tavsiye ediyorum.
Aynı şekilde isteklerini içeren bir konu açarsan kullananlar olsun tecrübesi olanlar olsun senin için alternatif modeller sunabilirler biraz daha fazla marka alternatifi oluşturmanı öneririrm.

şahin doğan

80+ Platinum
Top Bottom