Bütçe max3kBütçe önemli ?
8 almayı düşünüyorum bütçe 3kModeli ne? Kaç TL ye satılıyor? Bunları yazöadan mantığını ölçüp biçip yazamayız
8Hangi model alacağın önemli...
İphone 8 bulabilirsiniz.Bütçe max3k
Mesaj otomatik birleştirildi:
8 almayı düşünüyorum bütçe 3k
8
3k bütçeye ip7 plus alabilirsin ama o telefon 2 sene sonra güncelleme almayı kesicek ama değer benceÖnceden android kullanıyordum iphone performansını çok övdüler sizce ikinci el mantıklı mı sıfır al demeyin çok pahalı ya da önereceğiniz başka telefonlar performans benim için çok önemli
Knk şahsen ben almam. Sene 2021 o şekilde ekran kasa oranı bir telefon kullanılmaz ya.Bütçe max3k
8 almayı düşünüyorum bütçe 3k
8
Alınır mı pek8İphone 8 bulabilirsiniz.
8 daha uzun süre güncelleme alacak gqliba3k bütçeye ip7 plus alabilirsin ama o telefon 2 sene sonra güncelleme almayı kesicek ama değer bence
Ekran kasa oranına pek takılmam ama ne önerirsinKnk şahsen ben almam. Sene 2021 o şekilde ekran kasa oranı bir telefon kullanılmaz ya.
8 alınırAlınır mı pek8
8 daha uzun süre güncelleme alacak gqliba
Ekran kasa oranına pek takılmam ama ne önerirsin
Evet, alınabilir.Alınır mı pek8
8 daha uzun süre güncelleme alacak gqliba
Ekran kasa oranına pek takılmam ama ne önerirsin
Batarya hariç mükemmeller de bataryaları sıkıntılı. Senede veya düzgün kullanırsan 2 senede bir 400 liraya pil değişimi yaptırmayınca yavaşlamaya ve prize bağımlı olmaya başlıyorlar.Önceden android kullanıyordum iphone performansını çok övdüler sizce ikinci el mantıklı mı sıfır al demeyin çok pahalı ya da önereceğiniz başka telefonlar performans benim için çok önemli
Teşekkür ederim8 alınır
Aynen doğru bir tane power ile halledilir benceBatarya hariç mükemmeller de bataryaları sıkıntılı. Senede veya düzgün kullanırsan 2 senede bir 400 liraya pil değişimi yaptırmayınca yavaşlamaya ve prize bağımlı olmaya başlıyorlar.