Neler Yeni

İkinci el İphone X almak mantıklı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Emre
Merhaba bayadır Android kullanıyorum IOS hiç kullanmadım sosyal medya akıcılığı vs. olsun hemde değişiklik maksatlı IOS a geçmek istiyorum ikinci el olarak ve bütçeme uygun en iyi İphone X düşünüyorum. Fakat bütçem sınırlı 4300 civarı yani 11 veya XS alacak bir bütçem yok. X lerden şikayetler görüyorum korkuyorum şahsen FaceİD benim için önemli değil. Sizce ne yapmalıyım? Almak saçmalık mı olur?

mrreese

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Fahri
2.el Iphone un en buyuk sorunu sarjidir. 85 lere inmisse cabuk biter sarji, arti olarak ios a gececeksin diye face id siz bi tel almak yanlis, e birde tamir gormusse daha kotu. Hevesini aldiktan sonra satma istegin olusur, bu sefer satamazsan sikinti :) Bunlar tecrube edildi. O yuzden sorunsuz sikintisiz alabileceksen al yoksa hic bulasma bence.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
O bütçede bulacağınız iPhone X büyük ihtimalle ekranı değişmiş ve Face ID'si çalışmayan bir cihaz olur.
Temiz 8 veya 8 Plus bulabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O bütçede bulacağınız iPhone X büyük ihtimalle ekranı değişmiş ve Face ID'si çalışmayan bir cihaz olur.
Temiz 8 veya 8 Plus bulabilirsiniz.
8 lerin bataryaları çok düşük diye biliyorum ondan hiç yanaşmadım. Pluslarda X gibi fiyatı, fark yok yani. Hiç bir yeri değişmemiş sadece FaceİD si çalışmayan X sizce alınır mı? Dediğim gibi FaceİD benim için hiç bir sorun teşkil etmiyor.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
8 lerin bataryaları çok düşük diye biliyorum ondan hiç yanaşmadım. Pluslarda X gibi fiyatı, fark yok yani. Hiç bir yeri değişmemiş sadece FaceİD si çalışmayan X sizce alınır mı? Dediğim gibi FaceİD benim için hiç bir sorun teşkil etmiyor.
Face ID çalışmıyorsa çok büyük ihtimalle ekran değişmiştir. Face ID kendi kendine bozulmaz genelde.

iPhone X'lerde parmak izi sensörü yok. Her seferinde şifreyi girmek sizin için yorucu olmayacaksa ve mantıklı fiyata bulunduysa alınabilir (y)

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Face ID çalışmıyorsa çok büyük ihtimalle ekran değişmiştir. Face ID kendi kendine bozulmaz genelde.

iPhone X'lerde parmak izi sensörü yok. Her seferinde şifreyi girmek sizin için yorucu olmayacaksa ve mantıklı fiyata bulunduysa alınabilir (y)
Hmm anladım hocam desteğiniz için teşekkür ederim düşüneceğim.

myasin18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Yasin Aydın
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayarlar
Merhaba bayadır Android kullanıyorum IOS hiç kullanmadım sosyal medya akıcılığı vs. olsun hemde değişiklik maksatlı IOS a geçmek istiyorum ikinci el olarak ve bütçeme uygun en iyi İphone X düşünüyorum. Fakat bütçem sınırlı 4300 civarı yani 11 veya XS alacak bir bütçem yok. X lerden şikayetler görüyorum korkuyorum şahsen FaceİD benim için önemli değil. Sizce ne yapmalıyım? Almak saçmalık mı olur?
bende ikinci el ıphone x aldım kendime ortalama 7-8 ay önce hatasız %79 pilli. şarjı 1 günü kurtarıyor tabi ben oyun vb oynamam sadece whatsap ve konuşmalar ara sıra sosyal medya. ve ben o zaman 4200 TL'ye almıştım şuanda o fiyatlara sağlam ve düzgün bir x bulmanız imkansız. telefoncu dahil telefonuma 5000 tl civarı fiyat çekiyor . Sosyal medyada gayet seri ne donması ne bir problemi var , hızlı şarj destekliyor gayette hızlı doluyor , ben hiçbir sorunla yada problem ile karşılaşmadım gayet kullanışlı hem kibar hem sağlam , birkaçkez düşürdüm kılıfsız ve korumasızken ne çizildi ne bir şey oldu ekranı vb harika tavsiye ederim. ama şuan 4500 tl altına ıphone x bulmak imkansız gibi. cihazın bataryası %71 olsun ama yinede açılmamış olsun , çünkü açarken su geçirmez özelliğini bozuyorlar faceid soketini koparıyorlar bunun gibi birçok problem yaratıyolar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,607
Üyeler
172,697
Son üye
Dark_Days
Top Bottom