İkinci el krampon önerisi

hocam ahı gitmiş vahı kalmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sokak bundan daha temiz olabilir

Ayak sağlığı açısından 2. El almanı önermem. Bu fiyatlara çıkabiliyor isen orjinal güzel kramponlar bulabilirsiniz.

sıfır alın 2. el krampon alınmaz

bunu öneririm 1 tane kalmış

bütçeyi biraz aş

aşamam derseniz bu

İkinci el almaktansa instagram sayfalarından alırım çok daha iyi.

sıfır alın 2. el krampon alınmaz

bunu öneririm 1 tane kalmış

bütçeyi biraz aş

aşamam derseniz bu
max çıkabildiğim bütçe 650

sizce bu ürün alınır mı orijinal midir
Hocam attığınız krampon replika. Muhtemelen instagramdan alınmış. Sıfırları 1060 tl MRC ve BTN Krampon sayfalarına bakabilirsiniz. 200 tl daha verip sıfır almanız daha mantıklı ben kendime BTN Krampondan aldım arkadaşımada aldık memnunuz. Ama pazarlıkla daha uygun fiyata inilebilirse alabilirsiniz bir yıkamada tertemiz olur yırtık diş kırışı patlak olmasın problem olmaz. Tabi arkdaşlarında dediği gibi sağlık açısından nasıl olur bilemem.

Hocam attığınız krampon replika. Muhtemelen instagramdan alınmış. Sıfırları 1060 TL MRC ve BTN Krampon sayfalarına bakabilirsiniz. 200 TL daha verip sıfır almanız daha mantıklı ben kendime BTN Krampondan aldım arkadaşımada aldık memnunuz. Ama pazarlıkla daha uygun fiyata inilebilirse alabilirsiniz bir yıkamada tertemiz olur yırtık diş kırışı patlak olmasın problem olmaz. Tabi arkdaşlarında dediği gibi sağlık açısından nasıl olur bilemem.
Sana bir şey söylim mi modeline göre ya tutarsa hesabı kimisi 2 maçta patlıyor elinde kalıyor kimisi baya sağlam gidiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,706
Üyeler
185,790
Son üye
reis3535
Geri