Neler Yeni

Yardım İkinci El Laptop Alınır mı?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Normalde sistemim var fakat sadece internette takılmak için laptop arıyorum.
Normalde sıfır alacaktım fakat çok sık kullanmayacağım için 7-8k veresim gelmedi açıkçası. Böyle bir laptop buldum 1500 liraya. Ürünün herhangi bir sorunu yok. Teknik özellikleri işimi görecek kadar yeterli midir?
Laptop konusuna hakim olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

IMG_20230715_015932.jpg
IMG_20230715_015911.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Normalde sıfır alacaktım fakat çok sık kullanmayacağım için 7-8k veresim gelmedi açıkçası. Böyle bir laptop buldum 1500 liraya. Ürünün herhangi bir sorunu yok. Teknik özellikleri işimi görecek kadar yeterli midir?

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
1500 liraya bedava hocam.

Farex

80+ Silver

Kardeş ben 3000 e i7-2670qm gt525m 240gb ssd ve çift ramli 8 gb dell laptop satıyorum eğer en azından biraz daha adam gibi bişi istersen arttır derim.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeş ben 3000 e i7-2670qm gt525m 240gb ssd ve çift ramli 8 gb dell laptop satıyorum eğer en azından biraz daha adam gibi bişi istersen arttır derim.
Valla hocam çok vakit geçireceğim bir ürün olmayacak. Günlük nette 2 dk kontrol edeceğim şeylere bakmak için kullanacağım. Diğer işlerimi PCden hallediyorum zaten. O yüzden daha fazla vermek istemiyorum.

Farex

80+ Silver
Valla hocam çok vakit geçireceğim bir ürün olmayacak. Günlük nette 2 dk kontrol edeceğim şeylere bakmak için kullanacağım. Diğer işlerimi PCden hallediyorum zaten. O yüzden daha fazla vermek istemiyorum.
Açıkçası o bahsettiğin cihazlardan bir sürü var ve zor satılması tek tük alıcı çıkar yani alırsın ama satmakta baya zorlanırsın eğer biraz daha iyi bişi alırsan satması kolay olur benden alırsan fiyatta yardımcı da olurum sana.

r4NG3r

80+ Silver
Alınır hocam biz 600e hometech laptop aldık ssd taktık gündelik her işi görüyor

fvozkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Furkan Veli Özkan

Hocam Celeron sadece internette kullanacaksan okey ama seni yorar söyleyeyim

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Celeron sadece internette kullanacaksan okey ama seni yorar söyleyeyim
Şöyle diyeyim. Bazı işle alakalı durumlar var. Laptopu sadece siteye dosya upload etmek için kullanacağım. Ne sıklıkla dersen haftada 1-2. Açıkçası hala emin değilim olmadı sıfır bir şey alıp geçeceğim Amazon indirimlerinden. Kasmadan nette dolanayım yeter.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Varsa bu tarz işimi görecek sıfır ürün tavsiyesi de verebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,140
Üyeler
168,244
Son üye
memna
Top Bottom