Neden hocam?Temiz garantili kutulu fatuları 2.el almak mantıklı bence.
BencedeTemiz garantili kutulu fatuları 2.el almak mantıklı bence.
Temiz garantili kutulu fatuları 2.el almak mantıklı benc
Neden hocam? İkinci el yanlış bir şekilde tamir görmüş olabilir ama yenilenmiş telefonda bu olasılık yok. Açıklar mısınız?Bencede
Bu arada alacağınız telefonu buraya atın da kazık yemeyin![]()
Reis çünkü bende sürekli 2.el alışveriş alım satım yapan birisiyim. Ben 2. el bir ürün alacağım zaman ilk önce kozmetik durumuna bakarım. Daha sonra fatura kutu kontrolü yaparım. Seri numaralar tutuyor mu onlara bakarım. Ve en önemlisi garantisi var mı ona bakarım. Aldıktan sonra bir sorun olursa aldığım kişi ile muhattap olmamak için. Gider markayla muhattap olurum.Neden hocam?
Hocam alacağım telefon büyük ihtimalle garantisiz olacak, iPhone 7'nin tamir gördüğünü nasıl anlarım?Reis çünkü bende sürekli 2.el alışveriş alım satım yapan birisiyim. Ben 2. el bir ürün alacağım zaman ilk önce kozmetik durumuna bakarım. Daha sonra fatura kutu kontrolü yaparım. Seri numaralar tutuyor mu onlara bakarım. Ve en önemlisi garantisi var mı ona bakarım. Aldıktan sonra bir sorun olursa aldığım kişi ile muhattap olmamak için. Gider markayla muhattap olurum.
Telefon tamirinden falan pek anlamam ama pil seviyesine falan bak. Garantisi olmayan bir ürünün yani en az 2 yıllık bir ürün bu. Pil seviyesi 95 100 gibi bir sayı ise büyük ihtimal orjinal pili ölmüş yerine başka bir batarya takmışlardır. Ayrıca Faturada ki imei ni telefonun üzerinde ki ile kontrol et. Faturadaki kutudaki ve telefondaki üçü birbiri ile uyuşmazsa kasası değişmiş demektir. Son olarak ekran kalitesine bakabilirsin. Oda zaten orjinal ekran olup olmadığı direk belli eder. Parmak izini kontrol et.Hocam alacağım telefon büyük ihtimalle garantisiz olacak, iPhone 7'nin tamir gördüğünü nasıl anlarım?
2.eli istersen telefoncuya gösterebilirsin ama yenilenmiş olana belkide çakma batarya koydular bunu asla bilemezsinNeden hocam? İkinci el yanlış bir şekilde tamir görmüş olabilir ama yenilenmiş telefonda bu olasılık yok. Açıklar mısınız?
Yenilenmiş bana kalırsa daha iyi en temizinden USB kurulum yapmış giviTelefon almak istiyorum sizce yenilenmiş mi almak mantıklı ikinci el almak mı mantıklı?
(Yenilenmiş alırsam Easycep'ten alacağım)
(Alacağım telefon iPhone 7 olacak)
İşte temiz bulmak zor iş. Adam telefolanla yasadışı bir işlem yapmış olabiliyor. Ve de içi açılmış olup bir şekilde alltaki vidaları orjinal gibi sıkabiliyorlar.Temiz 2. El > Yenilenmiş.