sıfır i3 10100 ve h410 anakart öneririm gerisi sana kalmıs üste para bile artarArkadaşlar forumda yeniyim bi kaç konuya baktım fakat hiç biri güncel değildi sizden ricam 5000 TL monitör dahil ikinci el bir bilgisayar toplamama yardım eder misiniz. Genelde oynadığım oyunlar LoL, Cs:Go,Valorant vb genelde valorant oynuyorum Yer: İzmir
ayrıca ortalama ekran kartı şuanki yılda 1650 veya üstü olarak geçiyor. giriş seviye bir ekran kartıyla rahat alırsınız +150 fps valorantta.ortalama kaç fps verir peki ortalama bi ekran kartıyla birlikte
çok sağolun hocam peki bi sorum olucak amd üzerine bi sistem kurmak istersem hangi parçaları kullanabilirim şimdiden teşekkürlerEkran kartına göre değişir.
ayrıca ortalama ekran kartı şuanki yılda 1650 veya üstü olarak geçiyor. giriş seviye bir ekran kartıyla rahat alırsınız +150 fps valorantta.
hemen bakıyorumUygun bence. 1650 bile besliyor o işlemci. Her kartı takarsınız. İstanbulda olsanız 4000 e hazır 1050 ti'lı sistemler var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rx 570 ucuza bulabilir misiniz şuan bakamıyorum sarı siteye
Hocam elinizde monitör var o yüzden monitörlü olmayan bir şey almak daha mantıklı bari biraz daha iyi parcalar bulunabilir şuna bakın rx560 varbu nasıldır arkadaşlar
monitör şart değil elimde 60 hz bi monitör bulunmakta ileride ekleyebilirim yani
Güzel duruyor aslında @DerratiX nasıldır acabaHocam elinizde monitör var o yüzden monitörlü olmayan bir şey almak daha mantıklı bari biraz daha iyi parcalar bulunabilir şuna bakın rx560 var
Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da
Sıfır / ikinci el ürünler, uygun fiyatları, çeşitli seçenekleri ve S-Param Güvende ile satma / satın alma fırsatları ile alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Ki buradaki attığım Gtx 760'lı sistem hem daha ucuz hem Gtx 760 daha güçlü.Yok hocam zor değil ya toplanır rahat. ben uyumlu parçaları bilmiyorum ama 750'ti lı sistem rahat toplanır.
Satılmadıysa bu ekran kartını alın: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ilgisayar-masaustu-gtx-750-ti-899158214/detayAlışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da
Sıfır / ikinci el ürünler, uygun fiyatları, çeşitli seçenekleri ve S-Param Güvende ile satma / satın alma fırsatları ile alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Monitör 75 HZ bulabilirsiniz geriye kalan fiyata.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...rtemiz-oyuncu-kasasi-kacirma-1000133883/detay Bu fiyatada bu iyi geldi bana. 19inch gösteriyor monitör boyutunu fakat açıklamada yok. Siz alırsınız, hatta 144 hz bile alabilirsiniz üstüne hafif para koyup.