Neler Yeni

İkinci El PlayStation 4 Pro Alınır mı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Merhaba, ikinci el PlayStation 4 Pro almayı düşünüyorum ve bir kaç sorularım var. Öncelikle büyük ihtimalle fortnite, gta, minecraft oynayacağım bir sıkıntı olur mu ayrıca oynayacağım ekran televizyon ve eski televizyon. Sizce alınır mı? Metal grisi renginde, kumandası da aynı renkte. Güvenilir midir? Bir güvenlik sıkıntısı yaşar mıyım? İçinde kötü amaçlı bir yazılım varmıdır veya bir yazılım var mıdır? Ayrıca aldıktan sonra nasıl temizlemeliyim (temizleme derken yani bezle sileceğim nerelerini silebilirim)
Sorularıma cevap verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler!

kiyaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Murat Aslan
Merhaba, ikinci el PlayStation 4 Pro almayı düşünüyorum ve bir kaç sorularım var. Öncelikle büyük ihtimalle fortnite, gta, minecraft oynayacağım bir sıkıntı olur mu ayrıca oynayacağım ekran televizyon ve eski televizyon. Sizce alınır mı? Metal grisi renginde, kumandası da aynı renkte. Güvenilir midir? Bir güvenlik sıkıntısı yaşar mıyım? İçinde kötü amaçlı bir yazılım varmıdır veya bir yazılım var mıdır? Ayrıca aldıktan sonra nasıl temizlemeliyim (temizleme derken yani bezle sileceğim nerelerini silebilirim)
Fiyat ne

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,532
İsim
Yuzarsef
fiyatına ve temiz olup olmadığına göre değişir fakat alınmaz benim açımdan

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
İsim
Onur
Bence alma daha sonra üstüne koyup ps5 alırsın daha mantıklı. Ölü yatırım ps4 , şu an sadece bu üç oyunu oynayacam diyorsun ama o öyle olmayacak bir oynayacaksın iki oynayacaksın devamında ne yapacan

• Konu Sahibi Konu Sahibi
PS5 istemiyorum. Dediğim oyunlar örnek, çok oyun var. Ve fiyatı bana uygun. Sizce bir kötü amaçlı yazılım varmıdır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Erdem Taha GEDİK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam fiyatı bana uygun ne demek belki piyasasını bilmiyorsun fiyatı nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:

10 bin ps4 pro için uygun filan değil
Teşekkür ederim hocam

Hocam fiyatı bana uygun ne demek belki piyasasını bilmiyorsun fiyatı nedir

10 bin ps4 pro için uygun filan değil
Sagolun

Hocam ucuz 5000 e Felan bulursam alayım mı? Dış görünüş olarak temiz felan olursa

Ps4 pro istediğim bir model

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Erdem Taha GEDİK
Teşekkür ederim hocam

Sagolun

Hocam ucuz 5000 e Felan bulursam alayım mı? Dış görünüş olarak temiz felan olursa

Ps4 pro istediğim bir model
5 bine bulamazsın hocam 5 bine fat kasayı bile bulman çok zor muhtemelen yaşı küçük ve hevesli bir arkadaşımızsın 8000 8500 civarına bulabilirsin proyu hadi oyun filan olur 9 bin 9 bin üstüne kesinlikle çıkma ama

5 bine bulamazsın hocam 5 bine fat kasayı bile bulman çok zor muhtemelen yaşı küçük ve hevesli bir arkadaşımızsın 8000 8500 civarına bulabilirsin proyu hadi oyun filan olur 9 bin 9 bin üstüne kesinlikle çıkma ama
Hocam, 7000-8000-9000 gibi bulursam alsam sıkıntı olurmu?

İçinden felan

5 bin abarttım biraz heralde🥲😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Erdem Taha GEDİK
Hocam, 7000-8000-9000 gibi bulursam alsam sıkıntı olurmu?

İçinden felan
Benim fikrim biraz daha koyup playstation 5 alman fakat illa ki ps4 pro alacaksan evet o fiyatlara alabilirsin almadan önce cihazda herhangi bir oyuna girip fan sesine bakabilirsin pro kasalarda ve fat kasalarda fan sesi genelde oluyor bu yönden en mantıklısı slim kasa fan sesi olmayan bir ps4 pro bulursan senin için daha iyi olur aksi takdirde seni rahatsız eden bir fan sesi olursa birde termal macun sürdürmen lazım tamirciler de yüksek fiyat çekebiliyor 1000 tl civarı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom