iYigitErc
80+
Sahibinden de gezerken rtx 2070 8 gb modelini 6000tl ye buldum ilgisi olan bakabilir.
Mükemmel bir cevapHe yani bu kazık ilanı sen açmadın
Yok hocam kendim zaten Gaziantepte yaşamaktayım ayrıca adımda Yiğit ikinci el olmasına rağmen piyasa fiyatı 11 bin tl olan bir kartı 6000 tl ye gördüğüm için paylaşmak istedim benim değil yani ilan yani bunu kanıtlayamam ama artık ne düşünürseniz.He yani bu kazık ilanı sen açmadın
Onuda geç 7600xt veya 6600xt alınabiliyo güncel olarak5000 serisi çıkacak. 2000 serisine 6000 vermek ne la? Üstüne 4k koyarım sıfır 4060 alırım.
Son 30 gün içinde girilmiş 3070 ilanları hocam. Sadece 3070 diye arattım ve son 30 gün filtresi ekledim. 2. El piyasası 11 bin değil 4.5-5 bin ancadır. Birileri 11e koyuyor diye piyasası 11 olmuyor malumYok hocam kendim zaten Gaziantepte yaşamaktayım ayrıca adımda Yiğit ikinci el olmasına rağmen piyasa fiyatı 11 bin tl olan bir kartı 6000 tl ye gördüğüm için paylaşmak istedim benim değil yani ilan yani bunu kanıtlayamam ama artık ne düşünürseniz.
11kya ikinci elde 3070ti bulunuyor 2070’in ederi sizce 11 olabilir miYok hocam kendim zaten Gaziantepte yaşamaktayım ayrıca adımda Yiğit ikinci el olmasına rağmen piyasa fiyatı 11 bin tl olan bir kartı 6000 tl ye gördüğüm için paylaşmak istedim benim değil yani ilan yani bunu kanıtlayamam ama artık ne düşünürseniz.
Nasıl 11 bin TL yaa nasıl bir ütopik yerde yaşıyorsun sen? 11 bin TL'ye 4060 alırsınYok hocam kendim zaten Gaziantepte yaşamaktayım ayrıca adımda Yiğit ikinci el olmasına rağmen piyasa fiyatı 11 bin tl olan bir kartı 6000 tl ye gördüğüm için paylaşmak istedim benim değil yani ilan yani bunu kanıtlayamam ama artık ne düşünürseniz.
6600xt/3060Ti alırız bu paraya bu kart ölü artıkYok hocam kendim zaten Gaziantepte yaşamaktayım ayrıca adımda Yiğit ikinci el olmasına rağmen piyasa fiyatı 11 bin tl olan bir kartı 6000 tl ye gördüğüm için paylaşmak istedim benim değil yani ilan yani bunu kanıtlayamam ama artık ne düşünürseniz.
hocam bahsettiğim şey 2. el piyasası değil sıfırından bahsediyorum ikinci el sistem toplayanlar var malum işine yarayan gezerken bakabilir yani ayrıca 2070 eski bir kart olsa da hala güncel olarak çoğu oyunu oynatabilir zaten ikinci el sistem toplayan kişiler birden fazla ekran kartına bakacaktır kişi zaten daha yüksek bir kart istiyorsa ilgilenmeyecektir.Son 30 gün içinde girilmiş 3070 ilanları hocam. Sadece 3070 diye arattım ve son 30 gün filtresi ekledim. 2. El piyasası 11 bin değil 4.5-5 bin ancadır. Birileri 11e koyuyor diye piyasası 11 olmuyor malum
Alıntıyı görüntüle
şu an laptop kullanıyorum dediğim gibi kanıtlamam imkansız gibi bir şey inanmak size kalmışDün koymuş birde ilana puhahahaha. Bir fırsatmış gibi konu açması çok absürt.
Attığınız fiyatın hiçbir geçerliliği yok hocam. Akakçede tek bir ilan listelenmiş ve o da muhtemelen asla satılmayacak bir ilan. Yukarıda arkadaşların da dediği gibi o fiyatlara 3060ti'lar var. Biraz daha üstüne çıkılsa 3070ler başlıyor.hocam bahsettiğim şey 2. el piyasası değil sıfırından bahsediyorum ikinci el sistem toplayanlar var malum işine yarayan gezerken bakabilir yani ayrıca 2070 eski bir kart olsa da hala güncel olarak çoğu oyunu oynatabilir zaten ikinci el sistem toplayan kişiler birden fazla ekran kartına bakacaktır kişi zaten daha yüksek bir kart istiyorsa ilgilenmeyecektir. Alıntıyı görüntüle