Ikinci el rx 5500 xt 4 GB kartın sıcaklık değerleri nasıl

lappelduvide

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,767
6 dakika uzay montajda 1080 furmark yaptım hot spot 102 dereceye ulaştı gpu sıcaklığı 71 normal mi yoksa fazla mı anlayamadım oda sıcaklığı 28 dereceydi bu arada

Bende de 5500xt 4GB var çift fanlı. Eve gidince kontrol edip yazayım. (Konuyu kaybetmemek için yazıyorum.)

evet içi hiç açılmamış acaba açıp macun yenilesem mi padi de değişmesi lazım ama hiç pad değiştirmedim bu zamana kadar

Normal değerler rx 5000 serisi için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim msi gamingx rx 5700xt de 70 derece 98 hotspot

Normal sıcaklık 80 derecenin altında olduğu sürece sıkıntı yok hot ta 110 derecenin altında olması lazım

Normal değerler rx 5000 serisi için

Benim msi gamingx rx 5700xt de 70 derece 98 hotspot

Normal sıcaklık 80 derecenin altında olduğu sürece sıkıntı yok hot ta 110 derecenin altında olması lazım
aldığım kişi yükte cw yapıyor demişti furmarkta 6 dakika boyunca hiç cw sesi çıkartmadı psu güçlüydü o yüzden olabilir mi asus tuf 650w var

aldığım kişi yükte cw yapıyor demişti furmarkta 6 dakika boyunca hiç cw sesi çıkartmadı psu güçlüydü o yüzden olabilir mi asus tuf 650w var
Evet o adamın PSU su sıkıntılıysa cw ye neden ola bilir yinede cw sesine hazırlıklı ol

Rx 5000 serisinin alttan üste kadar tüm modellerinde hotspot sorunu var

Hotspot çok yüksek oluyor bu modellerde ama sisteme bir zarar vermez ben 4 aydır oyun için kullanıyorum bir problem çıkartmadı

Evet o adamın PSU su sıkıntılıysa cw ye neden ola bilir yinede cw sesine hazırlıklı ol

Rx 5000 serisinin alttan üste kadar tüm modellerinde hotspot sorunu var

Hotspot çok yüksek oluyor bu modellerde ama sisteme bir zarar vermez ben 4 aydır oyun için kullanıyorum bir problem çıkartmadı
bi de uzay montajdı ondan dolayı yüksek çıkmış olabilir kasa içinde o kadar yüksek çıkmaz herhalde ya

Geri