lappelduvide
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,767
6 dakika uzay montajda 1080 furmark yaptım hot spot 102 dereceye ulaştı gpu sıcaklığı 71 normal mi yoksa fazla mı anlayamadım oda sıcaklığı 28 dereceydi bu arada
aldığım kişi yükte cw yapıyor demişti furmarkta 6 dakika boyunca hiç cw sesi çıkartmadı psu güçlüydü o yüzden olabilir mi asus tuf 650w varNormal değerler rx 5000 serisi için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benim msi gamingx rx 5700xt de 70 derece 98 hotspot
Normal sıcaklık 80 derecenin altında olduğu sürece sıkıntı yok hot ta 110 derecenin altında olması lazım
Evet o adamın PSU su sıkıntılıysa cw ye neden ola bilir yinede cw sesine hazırlıklı olaldığım kişi yükte cw yapıyor demişti furmarkta 6 dakika boyunca hiç cw sesi çıkartmadı psu güçlüydü o yüzden olabilir mi asus tuf 650w var
bi de uzay montajdı ondan dolayı yüksek çıkmış olabilir kasa içinde o kadar yüksek çıkmaz herhalde yaEvet o adamın PSU su sıkıntılıysa cw ye neden ola bilir yinede cw sesine hazırlıklı ol
Rx 5000 serisinin alttan üste kadar tüm modellerinde hotspot sorunu var
Hotspot çok yüksek oluyor bu modellerde ama sisteme bir zarar vermez ben 4 aydır oyun için kullanıyorum bir problem çıkartmadı
Uzay montaj genelde daha serin olur.bi de uzay montajdı ondan dolayı yüksek çıkmış olabilir kasa içinde o kadar yüksek çıkmaz herhalde ya
harbi miNormal değil.
Uzay montaj genelde daha serin olur.
Çok iyi soğutmalı kasalar hariç uzay montaj daha serin çalışır.harbi mi
Normalde uzay montajda sistem daha serin çalışır kasanın içine görebi de uzay montajdı ondan dolayı yüksek çıkmış olabilir kasa içinde o kadar yüksek çıkmaz herhalde ya