Neler Yeni

İkinci El RX6800 Furmark Sonucu Nasıl

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hami
her kartın kolay kolay bandrolü sökülmez, sökülse bile deli bile diğer vidalara tornavida değidiğini anlar, sen çok kurnaz bir bilgisayarcısın ellam
hee ben yapıyorum. yaw arkadaş şu adam dolandırıcı bak şunu şunu yapıyor diyen kipşiye dolandırıcı demek bu forumun kaliteis mi? ben neden yapayım hböyle bi şey? ne minere bi şe satarım ne onun malını alırım. neden böyle b i şey yapma gereği duyayım?

SelimAkoguz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Selim
Burası ana baba günü oldu valla :D

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,266
İsim
Sinan Aba
+Benim kart 61 derece furmarkta. Xfx merc
1703060853781.png

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Murat Cemal
hee ben yapıyorum. yaw arkadaş şu adam dolandırıcı bak şunu şunu yapıyor diyen kipşiye dolandırıcı demek bu forumun kaliteis mi? ben neden yapayım hböyle bi şey? ne minere bi şe satarım ne onun malını alırım. neden böyle b i şey yapma gereği duyayım?
e sen mahalle karısı gibi dedi kodu yapıyorsun o zaman yok bandrol söküyolar yok bios modluyolar, ben biosta modladım gözüm önünde kartın bandrolünüde söktüler, vidanın üstüne bastırıp çevirip söküyolar öyle 30 liraya satmıyolar. kendim 3-4 defa farklı karta bios modladım, inan bana rx 5000 serisinden sonra bios modlamak oldukça gereksiz. kartlar zaten az güç çekiyor ve yüksek hash veriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

+Benim kart 61 derece furmarkta. Xfx merc
Alıntıyı görüntüle
3 fanlıdır, 2 fanlıysa fanlarda ayar vardır

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,266
İsim
Sinan Aba
e sen mahalle karısı gibi dedi kodu yapıyorsun o zaman yok bandrol söküyolar yok bios modluyolar, ben biosta modladım gözüm önünde kartın bandrolünüde söktüler, vidanın üstüne bastırıp çevirip söküyolar öyle 30 liraya satmıyolar. kendim 3-4 defa farklı karta bios modladım, inan bana rx 5000 serisinden sonra bios modlamak oldukça gereksiz. kartlar zaten az güç çekiyor ve yüksek hash veriyor

3 fanlıdır, 2 fanlıysa fanlarda ayar vardır
Benim kart 3 fanlı fan ayarı verdim zaten.

Sorun yok adamın kartında yani onu demek istiyorum. Fps'i düşük geldi sadece ama o pc'de ki uygulamlar win sürümü, driver sürümü filan etki edebilir.

SelimAkoguz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Selim
Saat 12.50 gibi öğle arası için evde olacağım.
O sürede 2K 0X test başlatacağım.

Gpu-z ve afterburner'ı açık tutup değerler rahat gözükecek şekilde atayım buraya

Benim kart 3 fanlı fan ayarı verdim zaten.

Sorun yok adamın kartında yani onu demek istiyorum. Fps'i düşük geldi sadece ama o pc'de ki uygulamlar win sürümü, driver sürümü filan etki edebilir.
Sende 10DK 2K 0X test yapabilir misin acaba

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Murat Cemal
senin bios bu olsa gerek
al hepsine tek tek bak, çoğu kartın limiti zaten 215w amd'nin referans tasarımının biosu 203w olarak sınırlanmış. yani bi anormallik göremedim

SelimAkoguz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Selim
senin bios bu olsa gerek
al hepsine tek tek bak, çoğu kartın limiti zaten 215w amd'nin referans tasarımının biosu 203w olarak sınırlanmış. yani bi anormallik göremedim
Oradaki biosu da yüklerim.

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Murat Cemal

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,266
İsim
Sinan Aba
Saat 12.50 gibi öğle arası için evde olacağım.
O sürede 2K 0X test başlatacağım.

Gpu-z ve afterburner'ı açık tutup değerler rahat gözükecek şekilde atayım buraya

Sende 10DK 2K 0X test yapabilir misin acaba
Sonuçlar aynı olmaz dostum kart modelleri farklı zaten. Bende xfx var sende msi. Fps değerleri de herşeye göre değişebilir.

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Murat Cemal
Oradaki biosu da yüklerim.
böyle bişeyden oyle bişey yaprsan pişman olabilirsin. orjinal biosunu almayı unutma bari! ayrıca biosu modlamayacaksanız hiç o topa girmeyin kartın kıracaksanız denenebilir. bence sorun monitörün 1080p olması 2k test yapmanız falan etki etmiyordur.

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,266
İsim
Sinan Aba
hocam niye elliyon ona onu kurcalama boşuna bi fayda sağlamaz
Ben ordan bios attım valla bios sürümüne baktım 6800xt ile aynı. Tekrar bios attım ama zaten bios sürümleri 6800xt ile aynıymış nedenini bilmiyorum.

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Murat Cemal
whql driver kullanmıyorsunuz whql driver kurup deneyin birde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular